Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap ferihegy.
Boldog Új Évet Béláim!
Én is csak keveset! készültem nagyon a mai motorozásra "korán "keltem de nem lett belőle semmi
Irigy vagyok!
Én biztos nem voltam berúgva. Még pezsgőt sem ittam éjfélkor
beverted a bukódat?
nem egészséges az, új év ide vagy oda

lapátolás is lesz holnap
Én ma voltam kint Taksonyban. Gyönyörű napsütéses idő, frankó homok, rengeteg rumpli...
Na meg a végén ugrottam egy frankó fejest is
A motoron valami nincs rendben, úgyhogy a hétvége off.

Holnap kinézek azért , utána meg gyűlünk egyet.
Csaó! Mér! vót valaki berúgva?
Csá emberek. Remélem mindenki kijózanodott
üdv!
valaki használt már ilyen defektmentes "habszivacs" belsőt?
nehéz géphez is jó ez? pl xt600z kb 170kiló
1 vakszelep elég hozzá vagy kell a kettő?
köszi!
Jó van,de a pályát nem ingyen túrják és igazábol nem élvezetes a motorozás sem legalábbis nekem nem lett volna az mer 2 hónapja nem ültem rajta csak kinlódás lett volna és több kár lett volna a pályába min amit ért volna az egész
Krossz ez vagy mi a szösz...vízen járunk, ha kell, mint Jézus, vagy haverom az Adrián, mikor szembeúszott vele egy polip.
Láttam őket,na ott most állt a viz ahol sáros volt, nem teljesen homok az a pálya
29-én a Tápiósági műúttal párhuzamos szakasz volt enyhén saras csak, minden más rész száraz, de akkora sár csak nem lehet azon a homokon...nem tudom, holnap Taksony, vasárnap lehet, hogy újra megpróbálok oda menni, tetszett nekem az a pálya. Van róla fotógalériám, bár elég nyomi képek lettek
Hát én is megmakkantam mert 11ó-kor szóltam a Ferinek hogy nézze meg a pályát és és minden ideális lett volna de már tegnap is elég sáros volt ,de mos egyes részeken állt a viz! sajna már mostanában nem lessz időő a motorozásra ha csak nem pécs környékén!
Helló Dulai. Elmondanám, hogy nálunk egész délelőtt esett, ezért nem mertem elindulni, erre délután 3 körül kisütött a nap, hogy a fene essen bele...
Helló Keme! Elmondanám ,hogy az elmúlt napok legjobb időjárása ma volt !8-8,5c fok szél se lebbent ,de az éjszakai eső miatt nem lehetett a bicskei pálaára menni! mi is mentünk volna .
ez egy igazi gyökér
Csá

Azért jó tudni, hogy olyan felhasználókkal is gazdagabbak vagyunk, mint pannonia73, aki bárkit fejberúg
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Boldog új évet mindenkinek!
Üdv. Mindenkinek! ...és természetesen Nagyon Boldog Újévet! Kakukk Pajti, gratulálok a legfiatalabbhoz!
Gratulálok csöppséghez az egész kakukk családnak.
BUÉK mindenkinek
jobbulást!