Én ma voltam kint Taksonyban. Gyönyörű napsütéses idő, frankó homok, rengeteg rumpli...
Na meg a végén ugrottam egy frankó fejest is
A motoron valami nincs rendben, úgyhogy a hétvége off.
üdv!
valaki használt már ilyen defektmentes "habszivacs" belsőt?
nehéz géphez is jó ez? pl xt600z kb 170kiló
1 vakszelep elég hozzá vagy kell a kettő?
köszi!
Jó van,de a pályát nem ingyen túrják és igazábol nem élvezetes a motorozás sem legalábbis nekem nem lett volna az mer 2 hónapja nem ültem rajta csak kinlódás lett volna és több kár lett volna a pályába min amit ért volna az egész
29-én a Tápiósági műúttal párhuzamos szakasz volt enyhén saras csak, minden más rész száraz, de akkora sár csak nem lehet azon a homokon...nem tudom, holnap Taksony, vasárnap lehet, hogy újra megpróbálok oda menni, tetszett nekem az a pálya. Van róla fotógalériám, bár elég nyomi képek lettek
Hát én is megmakkantam mert 11ó-kor szóltam a Ferinek hogy nézze meg a pályát és és minden ideális lett volna de már tegnap is elég sáros volt ,de mos egyes részeken állt a viz! sajna már mostanában nem lessz időő a motorozásra ha csak nem pécs környékén!
Helló Keme! Elmondanám ,hogy az elmúlt napok legjobb időjárása ma volt !8-8,5c fok szél se lebbent ,de az éjszakai eső miatt nem lehetett a bicskei pálaára menni! mi is mentünk volna .
nem egészséges az, új év ide vagy oda
lapátolás is lesz holnap
Na meg a végén ugrottam egy frankó fejest is
A motoron valami nincs rendben, úgyhogy a hétvége off.
Holnap kinézek azért , utána meg gyűlünk egyet.
valaki használt már ilyen defektmentes "habszivacs" belsőt?
nehéz géphez is jó ez? pl xt600z kb 170kiló
1 vakszelep elég hozzá vagy kell a kettő?
köszi!
Azért jó tudni, hogy olyan felhasználókkal is gazdagabbak vagyunk, mint pannonia73, aki bárkit fejberúg
http://sportmotor.hu/motoros_v...