a rippel gyerek meg nem érdekel ...
Ezt hogy lehet másképpen érteni? Amúgy Te mit keresel 1edül otthon szilveszter éjjel? Mielőtt másképp értenéd, az elkövetkezendő estére gondolok.. Antiszociális lettél?...
Rád nincsen jó hatással az alkohol, kezdesz agresszívvé válni...
Csak azért említettem a Rippel nevet, merthát talán nemrossz referencia, ha a Moulain Rouge sztár artistája vele műtteti a karját, akkor bátorkodok reménykedni... Ennyi...
nekem is akkor kellene mennem lavorba, de hát dolgozom, nincs nekem ilyesmire időm
megcsináltattam a héten, jövő hétre készen lesz és már fekhetek is a kése alá
a rippel gyerek meg nem érdekel az is csak egy ember
Hol kérdezted, nem láttam, sorríí... Engem az első hétre rendeltek lavorba... Öö laborba.. Nem őszinte a mosolyom ezügyben.. És a 11.-i a Te időpontod? Hidas doki műtötte a Rippel srác izomszakadását, remélhetőleg nem merült ki a mi műtétünkre...
Ezt hogy lehet másképpen érteni? Amúgy Te mit keresel 1edül otthon szilveszter éjjel? Mielőtt másképp értenéd, az elkövetkezendő estére gondolok.. Antiszociális lettél?...
de ne is törődj vele
Csak azért említettem a Rippel nevet, merthát talán nemrossz referencia, ha a Moulain Rouge sztár artistája vele műtteti a karját, akkor bátorkodok reménykedni... Ennyi...
megcsináltattam a héten, jövő hétre készen lesz és már fekhetek is a kése alá
a rippel gyerek meg nem érdekel az is csak egy ember
pont azt kérdeztem az előbb, hogy megvan-e már a bszállókártyád nekem már a zsebemben van. a lelelteim a jövő héten lesznek kész
sose fogom már kiheverni ezt a traumát