persze!gondoltam lecserélem most este a markolatot,erre észrevettem hogy kattog a kormánycsapágy,szétkaptam,zsírzás meg minden,a héten veszek új csapágyat.Ja és feldobtam egy új kormányt is a cr-re
most olvastam az amcsi fórumon, egy idiot 250 üzemóránál jár a 07-es kxf250-nel és még semmit nem cserélt mert a szerelője azt mondta nem kell.
csak olajat cserélt....se szelepállítás, se dugó, semmi...mondjuk én nem rizikóznám be....de ennyit a szar 4t-ről....
[158639] ma 19:54?
aszittem.nekem elvitték a 06ost.de2hónap kemény marketingszöveg meg agyondicsérés!a végén már el se akartam adni,mert annyi szépet mondtam róla mindenkinek
jó kis szemüveg, csak sztem nekem nagy.
az előbbi egyik hsz-nál azt hittem, a motorodat vitték el (aztán láttam, hocs fotoapparat-ról van szó )
nem soknak van tükrös lencséje
na jo, amikor megkarcoltam ,még uj volt a lencse, és nem volt hozzá letépőm
De a legjobb lenne egy EF 15-600 f/1.2 L IS
Állítólag gyönyörű képe van a 4-es szériának.
Valahogy így:
De talán jobb lenne egy tilt and shift lencse.
én sem töröm magam, ha viszik viszik ha nem nem.
most olvastam az amcsi fórumon, egy idiot 250 üzemóránál jár a 07-es kxf250-nel és még semmit nem cserélt mert a szerelője azt mondta nem kell.
csak olajat cserélt....se szelepállítás, se dugó, semmi...mondjuk én nem rizikóznám be....de ennyit a szar 4t-ről....
jupí
aszittem.nekem elvitték a 06ost.de2hónap kemény marketingszöveg meg agyondicsérés!a végén már el se akartam adni,mert annyi szépet mondtam róla mindenkinek
Mégiscsak legyen lefotózva, hogy Kerkyra lefotózza, ahogy Borsó kattogtat.
én 35ért adom.
itt egy carmichaelről....szintén kx.
link