Ma reggel pakoltam be két ládányi alkatrészt egy autóba, és amikor felvettem az egyiket, meghúztam a hátam. Mától minden reggel bemelegítek, csak ezt éljem túl műtét nélkül.
nem tudom még terhelni a karom, vállam.
de már kivagyok mocc nélkül. majd meglátjuk hogy bírja...kanyargászni talán tudok vele. az meg rámfér úgyis nagyon.
Az én mosolyom nem lenne őszinte, ha valaki az én hátamat használná elugrónak.. Bár egyszer rajtután rámesett aki bírt, 3 bordám eltört, nemrázott a röhögés.. Úúúútáállok rokkant lenni...
jó volt ma taksony.
engem persze szét csesz az ideg, hgoy nem tudtam beállni, mert egy brutál jó edzés volt ez. jó csapattal és ami fontos jó hangulatban.
köv alkalomra sztem viszek mocit....azt majd meglátjuk....
Sziasztok...sajnos ahogy itthon "kihült" a hátam, a fájdalom még erősebb lett, erősen úgy néz ki, hogy holnap orvoshoz kell mennem, a derekamnál a gerincemen pedig egy kemény kis kitüremkedés van.
Mindemellett a mai edzés is szuper volt, sajnálom, hogy nem bírtam tovább.
Azt még nem tudom, a váz lesz tuti 30d ,az obit meg majd meglátom. Annyira nem értek hozzá, akitől veszem a gépet majd- jó haverom- tanácsai alapján fogok venni hozzá obit. Most egy Sigma van rajta.nem tudom milyen.
de már kivagyok mocc nélkül. majd meglátjuk hogy bírja...kanyargászni talán tudok vele. az meg rámfér úgyis nagyon.
tempos és krva nyomos huplis asztal az...más nem is vállalta be. asszem még kisgere talán de nemtudom.
jó volt ma taksony.
engem persze szét csesz az ideg, hgoy nem tudtam beállni, mert egy brutál jó edzés volt ez. jó csapattal és ami fontos jó hangulatban.
köv alkalomra sztem viszek mocit....azt majd meglátjuk....
Mindemellett a mai edzés is szuper volt, sajnálom, hogy nem bírtam tovább.