universalban van a bull gatyo, tavaly vettem mezzel egyutt, nem vartam tole ennyit, a gatya sehol sincs kiszakadva, pedig mar sokat estem benne erdoben is, kovon, itt-ott, sot, beleallt a labtarto a combomba, az alatta levo gatya kiszakadt, ez meg nem .... mos nemtom mennyi az ara, ákcioban szoktott lenni. a mez mar kiszakadt, herenden lemasztunk a ruszki bunkerban, en meg fennakadtam vele, aztan reccs, kozben a pancel meg fogott, logtam kicsit, mert logos vagyok :-)
Pinknek van ilyenje, jó messze.. asszem megpróbálom majd..
Egyébként universaltól vennék valamit, de nem minden túl jó cucc ott, ezért gondoltam kipróbálom.
nekem zöld volt,valami kawasaki edition
pár használat után szétszakadt...aztán vissavittem a kawába..majd kicserélték egy 37 ezres gatyára...pedig én csak 19 ért vettem ezt
megérte
Egyébként universaltól vennék valamit, de nem minden túl jó cucc ott, ezért gondoltam kipróbálom.
pár használat után szétszakadt...aztán vissavittem a kawába..majd kicserélték egy 37 ezres gatyára...pedig én csak 19 ért vettem ezt
megérte
milyenek lehetnek?
de manapság már kibaszott gyorsak a pro versenyzők..sok halálesetről hallani..
én tuti 1 métert sem megyek már brace nélkül
otthoni ismert pályáján tud olyat esni, hogy odalesz. Szegény
Óvatosan mindenkinek.
Kedden, otthoni pályáján edzés közben elesett, C1-C2 csigolyatörést szenvedett. Még aznap este megoperálták, de kómába esett.
Tim 25 évesen távozott.
Nyugodj Békében!
mindjárt hííívlak
Asszem megyek igen...viszem a benzint is
Vasárnap ki jön edzeni? Én leszek az tuti!
Szevasztok EC-sek...