Amúgy most lett kész a motorom, a hangja szép, az udvaron úgy tűnik, jól működik, holnap viszem pályára kipróbálni. De lehet, hogy még ma este, ha nem bírom ki
Mi van veled klintísztvúd, sokszor gumibotoztak a múltban kollégák...?!?
Lol. Sztem te tényleg majom vagy. Keress meg engem is, h még több pénz álljon a házhoz...! De ne csak a sportmotort keresd meg, hanem a NASA-t, az IFOR-t, meg a Meleg Motorosok Magazinját is. Szted melyik jogrendszerben nem röhögnék gennyesre magukat egy bíróságon, h ha beállítasz, h "húúúú tisztelt bírónő, a gonosz bakondig majmot retusált a képemre, és azt mondta cigó vagyok...!" Lol... szánalom, nézd tovább a g.i.joe-kat!
Mellesleg ismerem bakondig-t, nem biztos, h jó ötlet szórakozni vele...
Idióta.
Az a bajom,hogy az uramat le "kissebbségizted",ezek szerint "kissebbségi" babám lesz? Be lehetne fejezni a provokálást,mert kezdem nagyon unni. Menjél vissza az LFP-be és játszad ott a fejed.
Na de mi baja az asszonynak?
Őrá egy rossz szót se szóltam, sőt tisztelet neki a babáért.
Mindjárt felhívom a nejem, hátha Ő is mérges a majomfej miatt.
Nem sértegettelek,magyart meg lekissebbségizni,ügyvéd szerint jó pénz!Kép, hozzászólás megvan.Felvesszük a kapcsolatot a sportmotorral.Majd meglátjuk ki a nyerő típus.Ezek után vállald fel magad,ahogy én is.A témát a fórumon veled lezártam.Bemutatkoztál,gratulálok!
Nem átbaszás volt,az benne maradt,csak a kisgyerek betette.Neki kellett annyira,nem nekem az övé.
Majmot teszel a képemre és még le is kisebbségizel?!Vadászok rád öccse!Krosszpályán sehol megne lássalak,meg még egy kicsit rádnézetek,nem-e kissebbségi vagy!Jóval kezdtél öcsém,most kimutattad a fogad fehérjét.Kicsit besárgítjuk,rendben!?A kissebbségi beszólás rossz poén volt,kicsit ügyvédezünk is,jó!?A kollégák nézik az oldalt,sajna ezt te nem vetted figyelembe.Enyje bejnye!Remélem tanulsz belőle,Bakondi
értem én csak ugye vagy elgörbült és csere vagy nem görbült és nem csere, de javitás vagyis egyengetés semmiképpen nincsen ilyen téren mert rendesen nem lehet megcsinálni
Ezt csak úgy elmondtam. Én örülök neki.
mint az óvodás
hát majd jövőre már csak de fogok vele élni köszi
igen csika tőled kérdezem, mindenféle sértegetés, nélkül, komolyan.
az ügyvédi duma...meg tényleg LOL
ha átgondolod, akkor te is rájössz.
Mi van veled klintísztvúd, sokszor gumibotoztak a múltban kollégák...?!?
Lol. Sztem te tényleg majom vagy. Keress meg engem is, h még több pénz álljon a házhoz...! De ne csak a sportmotort keresd meg, hanem a NASA-t, az IFOR-t, meg a Meleg Motorosok Magazinját is. Szted melyik jogrendszerben nem röhögnék gennyesre magukat egy bíróságon, h ha beállítasz, h "húúúú tisztelt bírónő, a gonosz bakondig majmot retusált a képemre, és azt mondta cigó vagyok...!" Lol... szánalom, nézd tovább a g.i.joe-kat!
Mellesleg ismerem bakondig-t, nem biztos, h jó ötlet szórakozni vele...
Idióta.
Inkább csak megyeget.
Szólj ha van ring és menjek fotózni.
Látom találtál egy klassz motormosót!
helyzet? megy a krosszolás?
Őrá egy rossz szót se szóltam, sőt tisztelet neki a babáért.
Mindjárt felhívom a nejem, hátha Ő is mérges a majomfej miatt.
Majmot teszel a képemre és még le is kisebbségizel?!Vadászok rád öccse!Krosszpályán sehol megne lássalak,meg még egy kicsit rádnézetek,nem-e kissebbségi vagy!Jóval kezdtél öcsém,most kimutattad a fogad fehérjét.Kicsit besárgítjuk,rendben!?A kissebbségi beszólás rossz poén volt,kicsit ügyvédezünk is,jó!?A kollégák nézik az oldalt,sajna ezt te nem vetted figyelembe.Enyje bejnye!Remélem tanulsz belőle,Bakondi
Nem is értelek. Te adtad el dróttal a motorod. Így meg hogy kiderült már mindenki majomfejű? Igénytelen átbaszós voltál, aztán még te magyarázol?
Remélem jó lett.