Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erre varrjál gombot
Én legalább nem hiszem magamról hogy tudok motorozni . Csak próbálkozom, de te azt hiszed tudsz motorozni, közben meg NEM. Azt a pár szánalmas próbálkozást nem nevezném tudásnak. Igen én csak amatőr vagyok.
Jaj én magamra gondoltam. Ha nem sajnálnám a motoromat, már rég megugrottam volna.
Én sosem voltam semmi jónak elrontója, de az erős nézésen, szurkoláson kívül másra ne számíts... Néha még a kissámlin is tériszonyom van...
kisgulyás,kérdezd a kerkyrát ő biztosan tud neked segíteni ebben mert itt egyedűl ő az amatőr!
Le kéne menni Balatonszemesre A Német Kornélék pályájára ,ott van szivacs gödör és lehetne gyakorolni. Totoék járnak oda.
Helló valaki tudna segíteni hogy hol lehetne jelentkezni amatőr motocross versenyre?
Nem pont ez, valami hasonló... Ba@@a meg, aszittem, legalább virtuálisan ismerhetek valakit, aki megugorja, Travis nem haverkodik, mert nálunk vannak a legjobb csajok...
Meg így.
Mostanában így szoktam lapátolni
Abba hányhatok majd? elég lesz a két 20 literes vödör?
Erre gondoltál ? sajnos ez nem igaz , de lehetne az is .
Vettem neked két húsz lityós vödröt amire ráírom a neved alkoholos filcel és az csak a tied lesz!Oksa?
látszik is idén" hova tünt" EMMA
Volt 1 képaláírás, hogy Te nyomod a flippet, kék dizájnban, az télleg Te?...
Biztos neked fogom hordani a vizet, mikor most vettél magadnak egy teherautót amivel majd TE hordod nekem a vizet.
Ö két kézzel szereti.
Kerkyra!Kiszámoltam hány vödör vizet kell komlón felhordanod a domboldalra,hogy belocsold nekem a pályát,ha száraz idő lesz!
baszki ez horrrrrrror ,
Már mint mi a tréfa. ?
Hóbottól azt nagyon szerettem.
Így már nem is kérdés, mitől megy Neked a Back-flip... Jól láttam, vagy csak tréfa? Még 2 percig hallgatom, és a monitor előtt énis megcsinálom... Estét a jelenlévő offroadosoknak...
na mindegy.végül is kell egy lapátos ember is a csapatba!