Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha holnap lemosom a motorod, kimehetek vele egy órát Taksonyba? már nemmmm bbbíííírommmm továááábbb....
Misi azt mondtad kedden beszéljük meg komlót,mikor,hol?
csá,"tacskó kormány"
tudod mi vicc.hátul a zöld ezer éves parlagfű tacskókormánnyal cső mindekibe
Az egyiket megcsináltam,ég és föld a kettő,állítgatva meg pfúú 2 napot tesztelgettem,sok a variáció még így is .Majd megcsináljuk azt is
A moto-completnél viszonteladók vagyunk,jóval olcsóbban kapunk mindent,mint amit te látsz.Neked 5000 lenne+posta,nekünk meg annyi.
A szelep...most néztem a www.futomu-tuning.hu -n, hogy van ilyen tuning "patron" a telómhoz, vacak 150ezer Ft-ért
De mi?Nincs ott semmi
Ez a sajátom,de a tiéddel sem volt nálam semmi bajom .
Reed? A 22-es?
Csika!
Nekem a kép bal alsó szélén lévőből kell kettő
Ez vicc
hú de retrós a tribün!
Misi még pirosba
biztos melózik,én is most értem haza
Most mér akarsz engem idegesíteni? A guta üt meg, hogy csak szombaton éjszaka tudok utánatok menni
ez lemaradt
hali,szinte tuti a Komló!rohamosan javulok,Reed elbújhat mellettem!
tiszta kolosszeum
Csak nehogy úgy járjon mint az enyém, de ez köztünk marad nem akarok én senkivel vitatkozni.
elbújt
Sziasztok. Egy kérdésem volna. Sanya72 hova lett? rég járt erre a fórumon.
Na, azon már túl vagyok: a törökbálinti KTM-es csak nézett rám bután, az Universal-ban mindenáron felső toldatot akartak adni és az RMC sem bíztatott semmi jóval...
nnna!
Ha valaki jó telót szeretne olcsón,nem aranyé akkó várom szelepelés:kiszámolása,gyári átalakítása,cseréje,súlyra beállítása,olajcsere stb,variációk végtelenek,mond meg mit szeretnél,kitanálunk valamit Reklámozom má kicsit magam
Most ezzel kinlódok VB-s technika lesz,csika módra
az idomok ára kompletten nem 8 hanem 6.. elirtam