kimentem Nagymarosra kedden reggel és olyan szép idő volt még tegnap is, hogy megszállt az ihlet a jelek szerint időben, mert ma reggel már ott is csepergett és hazajöttem inkább
Nikiék hogy vannak
Nem vagyok spicli A másik meg,náluk a legolcsóbb kedvezménnyel minden,a kuncsaftoknak erre meg csak az olcsó,de hamahama kell.Így rávagyok kényszerítve,vagy várhatom a nyugdíjat,me vissza nemakarok menni dógoznyi ,pedig hívnak
tessék szólni a fogyasztóvédelmiseknek egészen jó hatásfokkal működnek elsőre "csak" figyelmeztetnek ilyen esetben, de utána tisztességesen bírságolnak is
ÁÁÁ,a zsé ami számít a mai világba,a többi nem érdekel ma senkit minden második rendelésünk a pinktől olyan,hogy elvannak csomagolva,a cimke szerint azt kapom amit kérek,kibontom meg nem az,azt kűggyük vissza,telcsizünk feleslegesen,postázok saját zsebre,így má nem is kedvezményes a dolog,meg napokba telik a csere-bere.
25 év után tegnap megint bicikliztem asszem ezzel volt a baj lenyomtam 20 kilométert 1óra 17 perc alatt, úgyhogy semmin nem csodálkozom
hogy vagyunk, kedves apuka? hogy vagyunk?
szerintem abból van keveredés, hogy képtelenek értelmezni a SZAKkereskedő kifejezést az "átbaszás" szó jelentésével viszont tökéletesen tisztában vannak
részleteket persze a Dávid tud, én csak beledumáltam
Azért azt nem értem,hogyan adtak el egy 07-es motort 09-esként amikor tudtommal 08-tól már alu vázas lett a TM( Lehet,hogy tévedek)Azért kajak lépj a tökükre, szerintem nem lesz egy egyszerű menet,de remélem azért jól jössz ki az ügyből!
nem válaszoltak még...gondolhatod
szerintem be vannak szarva picit és próbálnak valamit okoskodni...
hétfőn megy nekik még 1 levél,hogy mennyi idejük van reagálni valamit...ha akkor sem történik semmi,akkor majd a fogyasztóvédők meg az ügyvéd megy dorgálni őket.
Nikiék hogy vannak
hogy vagyunk, kedves apuka? hogy vagyunk?
na de majd faisst beszámol remélem.
részleteket persze a Dávid tud, én csak beledumáltam
úgy rémlik hogy volt év hogy kérhetted aluval vagy acélvázzal is. lehet hogy ebből volt kavarás?
mi történt? mi a gáz a mocival?
szerintem be vannak szarva picit és próbálnak valamit okoskodni...
hétfőn megy nekik még 1 levél,hogy mennyi idejük van reagálni valamit...ha akkor sem történik semmi,akkor majd a fogyasztóvédők meg az ügyvéd megy dorgálni őket.
bekaphatják...
Egyelőre úgy néz ki, hogy csak a csat színe. Megnéztem még alaposabban...
Parilla?
Viszont egy haverom mostanában kezdene krosszozni, megmutatom neki.
sanyi 5 ért adta ugyan ezt nem?
vagy 35ért vehettem újonnan, és csak utcán használtam
én vagy 16-7et szeretnék érte