Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem spicliség egyszerűen arról van szó, hogy nem teljesítik az ígért szolgáltatást de te tudod ...
kimentem Nagymarosra kedden reggel és olyan szép idő volt még tegnap is, hogy megszállt az ihlet a jelek szerint időben, mert ma reggel már ott is csepergett és hazajöttem inkább
Nikiék hogy vannak
Nem vagyok spicli A másik meg,náluk a legolcsóbb kedvezménnyel minden,a kuncsaftoknak erre meg csak az olcsó,de hamahama kell.Így rávagyok kényszerítve,vagy várhatom a nyugdíjat,me vissza nemakarok menni dógoznyi ,pedig hívnak
tessék szólni a fogyasztóvédelmiseknek egészen jó hatásfokkal működnek elsőre "csak" figyelmeztetnek ilyen esetben, de utána tisztességesen bírságolnak is
Jelen pillanat köszönöm jól,(amúgy nem).Nocsak,hogy került elő a binyigli?Mi cél vezérelt,én má 3 métert se tudok vele menni ?!
ÁÁÁ,a zsé ami számít a mai világba,a többi nem érdekel ma senkit minden második rendelésünk a pinktől olyan,hogy elvannak csomagolva,a cimke szerint azt kapom amit kérek,kibontom meg nem az,azt kűggyük vissza,telcsizünk feleslegesen,postázok saját zsebre,így má nem is kedvezményes a dolog,meg napokba telik a csere-bere.
25 év után tegnap megint bicikliztem asszem ezzel volt a baj lenyomtam 20 kilométert 1óra 17 perc alatt, úgyhogy semmin nem csodálkozom
hogy vagyunk, kedves apuka? hogy vagyunk?
Nagyon brutális ma maga, csókolom Gyúrós tápot ettél,vagy ukránokkal reggeliztél?
a szándékosságot én is borítékolom, de az alapot lehet, hogy ez az idióta acél vagy alu opció adta.
na de majd faisst beszámol remélem.
szerintem abból van keveredés, hogy képtelenek értelmezni a SZAKkereskedő kifejezést az "átbaszás" szó jelentésével viszont tökéletesen tisztában vannak
részleteket persze a Dávid tud, én csak beledumáltam
az faxa....és hogy derült ki? alvázszámból?
úgy rémlik hogy volt év hogy kérhetted aluval vagy acélvázzal is. lehet hogy ebből volt kavarás?
jóóóóóóóóó kis rozsdás fűrészlap
a 2007es külalakot/kialakítást 2009ben gyártották le és Faisst-tal megvetetették, mint 2009es modellt csak ennyi
Nekem van egy életlen fűrészem azzal beszállok én is
hali,

mi történt? mi a gáz a mocival?
szerintem vágjuk le csuklóból a kezüket és fonjanak kosarat hátralévő életükben kötsög banda
Azért azt nem értem,hogyan adtak el egy 07-es motort 09-esként amikor tudtommal 08-tól már alu vázas lett a TM( Lehet,hogy tévedek)Azért kajak lépj a tökükre, szerintem nem lesz egy egyszerű menet,de remélem azért jól jössz ki az ügyből!
nem válaszoltak még...gondolhatod
szerintem be vannak szarva picit és próbálnak valamit okoskodni...
hétfőn megy nekik még 1 levél,hogy mennyi idejük van reagálni valamit...ha akkor sem történik semmi,akkor majd a fogyasztóvédők meg az ügyvéd megy dorgálni őket.

bekaphatják...
Egy üveg whiskey után semmi.

Egyelőre úgy néz ki, hogy csak a csat színe. Megnéztem még alaposabban...
Parilla?
mi a különbség a nyakvédőink között?
De...plusz egy üveg nagyon jó whiskey, de azt én sosem ittam volna meg, mert nem szeretem. Valamicskét rosszabb állapotban van, nem sokkal.

Viszont egy haverom mostanában kezdene krosszozni, megmutatom neki.
jaa
sanyi 5 ért adta ugyan ezt nem?

vagy 35ért vehettem újonnan, és csak utcán használtam

én vagy 16-7et szeretnék érte
5ezerért kell. (pont ilyet vettem pont ennyiért nemrég)
hopp egy harminchatos nofear cuccos nemköll valakinek