Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
axo 42 es cross csizma kb 20 orát ment :) eladó, nagyon jo állapotban. i.á.35 eft, suzuki rm / z 125-250 1pár hűtőtakaró idom és egy bal hátso oldalidom (oldaltrajtszámtarto) eladó. i.á 8 e ft. yamaha yz f 125-250-450 x fun váltokar, egy probakört ment (10-12 perc) 4e ft-ért eladó. kompletten 44 e ft i.á. robogo csere érdekel 50 e ft ig :)
gerle2@freemail.hu
Hellosztok!
Van különbség rmz 250 2007 és 2008 között?
gyertek ide lakni és bemutatlak a srácnak
Kűűűdd,de előtte lessé szét olcsóbb-e máshun
Az úgy buli Bár itt is így menne
Hát ez az linkek! ausztriából meg szerda és pénteki napon a kezemben van és az ami kell ja és nincs posta mert az egyik haverunk hordja a cuccot most már nagyüzembe.
Köszönet
külök mail-t!
3300 ft nekem+ posta 1500 ide,meg feladva neked ajánlottan 365ft.Ennyi a legolcsóbb ára bótban,sajnos
Jó az,csak mostanában nagyon linkek,másnapra minden itt van
KTM LC4 400 '97
Túúúúúúúdom, majd megoldjuk .Előre is kösz
Vaterán láttam,hogy bontanak egy lc4-et,érdeklődj nála.
Motri típus,évjárat?
az info a legdrágább, tudod...

de segítek beszerezni bármit ha kell.
Hát ja!Mi is innen a szomszéd ajuszriából hozzuk a cuccokat,mert az itthoni csomagküldős még nem jött be SOHA.
Üdv, jól jönne egy kis segítség...
Elhagytam vmelyik bozótosban a hátsó sárvédő toldatomat - az alsót, ami a rugóstagot védi a dzsuvától, és most meg kéne
hmmm?
Én meg még nem próbáltam,talán majd, ha ráérő csinálni valót hoznak, kiróbálom akkó majd kírek segíccsíget tűled,ha elnem hajtol a picsbe
sose baxtak még el semmit...pedig már jópár rendelésem volt.
nagyon másként állnak a dologhoz...a VEVŐ-höz.
Én megértem,csak a"paraszt",mert itt ugye többnyire azok laknak ma becsönget,hogy holnap má motorozni akar itt csak ez a problema,azt,ha nemjön össze nagyon többet nem csenget,se így se úgy
akkor kifejtem az "is"-t: mert olcsóbb
akkor van gáz,ha ott elbasszák
Bammeg,de mi csórók vagyunk
na ezért is veszek mindent usaból
Örülök,hogy adnak cuccot,mert mi ott nem vagyunk viszonteladók,és csak több milliós vásárlások esetén van csak nagyobb kedvezmény.Úgyhogy egyenlőre A következő legolcsóbbunk a moto-complet,de ez jóval olcsóbb,majd ha nemadnak alájuk vágok,addig nyem
Nagyon ügyi vagy! Köszönik szépen,jól vannak!Szép nagy gömbölyű a poci!Hálistennek nem hízott sehova feleslegesen egy dekát sem,pedig alig lehet a gép elől elzavarni