sziasztok
axo 42 es cross csizma kb 20 orát ment :) eladó, nagyon jo állapotban. i.á.35 eft, suzuki rm / z 125-250 1pár hűtőtakaró idom és egy bal hátso oldalidom (oldaltrajtszámtarto) eladó. i.á 8 e ft. yamaha yz f 125-250-450 x fun váltokar, egy probakört ment (10-12 perc) 4e ft-ért eladó. kompletten 44 e ft i.á. robogo csere érdekel 50 e ft ig :)
gerle2@freemail.hu
Hát ez az linkek! ausztriából meg szerda és pénteki napon a kezemben van és az ami kell ja és nincs posta mert az egyik haverunk hordja a cuccot most már nagyüzembe.
Üdv, jól jönne egy kis segítség...
Elhagytam vmelyik bozótosban a hátsó sárvédő toldatomat - az alsót, ami a rugóstagot védi a dzsuvától, és most meg kéne
hmmm?
Én megértem,csak a"paraszt",mert itt ugye többnyire azok laknak ma becsönget,hogy holnap má motorozni akar itt csak ez a problema,azt,ha nemjön össze nagyon többet nem csenget,se így se úgy
Örülök,hogy adnak cuccot,mert mi ott nem vagyunk viszonteladók,és csak több milliós vásárlások esetén van csak nagyobb kedvezmény.Úgyhogy egyenlőre A következő legolcsóbbunk a moto-complet,de ez jóval olcsóbb,majd ha nemadnak alájuk vágok,addig nyem
Nagyon ügyi vagy! Köszönik szépen,jól vannak!Szép nagy gömbölyű a poci!Hálistennek nem hízott sehova feleslegesen egy dekát sem,pedig alig lehet a gép elől elzavarni
axo 42 es cross csizma kb 20 orát ment :) eladó, nagyon jo állapotban. i.á.35 eft, suzuki rm / z 125-250 1pár hűtőtakaró idom és egy bal hátso oldalidom (oldaltrajtszámtarto) eladó. i.á 8 e ft. yamaha yz f 125-250-450 x fun váltokar, egy probakört ment (10-12 perc) 4e ft-ért eladó. kompletten 44 e ft i.á. robogo csere érdekel 50 e ft ig :)
gerle2@freemail.hu