kevesen motoroznak rajta + versen ysincs. ezért benövi a fű egy pár helyen. amúgy széles mindenhol, de mindenki csak egy nyomon megy. át fogják rotálni, és megoldják a dolgot állítólag.
Mostanában nem. Utoljára mikor hirdettem , csak cserélni akart mindenki . Robogóra Ladára, meg mindenféle szarságra. Sajna nincs most pénzük az embereknek. Pedig ha megvennék, akkor tavasszal már a zsír új mocival mutatnám meg nektek a hátra-szaltót
tudom az időpontot, de még fogalmam sincs.
igazság szerint, idén még szeretnék egyet motorozni tapolcán is.
a másik bajom, hogy kukázhatom az MS3-at egy komlói 7vége után.
most is buzisan mentem az aszfaltkemény részeken, de így is eltűnt minden éle a friss gumának.
Úgy érzem igen.
Eddig nekem is gyári volt. Ahol vettem azt mondták, hogy amíg valaki 2:23-at megy bugyin, addig mindegy. De nem mondtak igazat. Ma már azt gondolom, hogy ez a legfontosabb dolgok egyike.
Úgy érzem igen.
Eddig nekem is gyári volt. Ahol vettem azt mondták, hogy amíg valaki 2:23-at megy bugyin, addig mindegy. De nem mondtak igazat. Ma már azt gondolom, hogy ez a legfontosabb dolgok egyike.
kezdő endurózáshoz jó szerintetek a 400 exc?vagy nagy?
Hátha érdekel valakit: Uvex Sx karbon kevlár L-es méret 19pénz.
Bővebben
Na majd a Monster küld egy másikat.
Lemehetnénk megint!
bugyi
Csika megy 2:30-at.
hirdeted még a kawát?
igazság szerint, idén még szeretnék egyet motorozni tapolcán is.
a másik bajom, hogy kukázhatom az MS3-at egy komlói 7vége után.
most is buzisan mentem az aszfaltkemény részeken, de így is eltűnt minden éle a friss gumának.