a körút/üllői sarkán van egy antikvárium és a múltkor egy halom mesekönyvbe botlottam, amit a mi gyerekkorunkban adtak ki és mi is hallgattuk a meséket gyerekkoromban
Ugyanez van nálam is,de nem a pénzen múlik,egészség nem bírja Nekem van távos Mad Bullom,nem mai,de 60-at megy mint a villám,10 perc azt fullra lemerül,lehet lesz mellé benzines,de az meg má megint pízes hobby,az udvaron lehet nyomni,a gyereknek őrizgetem örökségbe
nagyon örülök, hogy jól vagytok ideje lenne már találkozni egyet Nikiékre is kíváncsi vagyok, téged is ezer éve nem láttalak... a monori versenyre eljöttök? leglább nézőnek
itt is munka van ezerrel, de szeptember 7től szabadságon vagyok egy hétig. ablakcsere rulez ... de csak meg kell ennek is lennie még tél előtt.
Nehogy abbahagyd! Én minden évben megcsinálok valamit a házon, aztán egyszercsak kész lesz...a lóvét meg lapátolom belefele, pedig már vehettem volna belőle 1-2 új motort! Mondjuk ez valahogy jobban tartja az árát
Szóval akkor novemberben pukkanik a lufi!
Nekem pöcsös lesz! Legalább lesz kivel befejezni a házat, meg motort szerelni, legózni, és végre építhetek homokvárat, anélkül, hogy tök hülyének néznének! jjjjupíííííííí. Na meg vehetek távirányítós autót is MEKKORA játszások lesznek
Na az már biztató Majd meggyógyulsz oszt mehetsz Novemberre várjuk,holnap már kiderül fiú-é vagy pinás Én már nagyon várom,esténként kiakarom szedni tapétavágóval
Akkor te is melózol ezerrel Asszony hasa mint egy hordó,de nagyon szíp,6 kg-ot és csak a hasára hízott hálistennek .Most semmi baj nincs jól vannak .Szolnokon voltunk,hogy veszünk még építőanyagot,lett belőle függönyök,autós babaülés,mózeskosár stb.A babának már minden megvan Ma áll a meló fáradt vagyok.A fele ház kívül,meg 2 szoba belül azt kész.Aztán kerítés csere,meg a többi ami jön.ÁÁÁÁÁ Motrizáson is agyalok,lehet abbamarad,nembírom fizikailag. Még azé átgondolom,de........öregség
Wazzzh. Tegnap elhoztam Nagymágocsról 3 db beton próbalkockát, egyenként olyan 10 kilósak, 150km-t döngettem velük 140-el
Nagyon fáj a hátam, a csővázas hátizsák se lett szebb tőle...
hétvégén jösz Monorra?
Én meg nem is voltam nyaralni, akkor mit mondjak.
itt is munka van ezerrel, de szeptember 7től szabadságon vagyok egy hétig. ablakcsere rulez ... de csak meg kell ennek is lennie még tél előtt.
Szóval akkor novemberben pukkanik a lufi!
Nekem pöcsös lesz! Legalább lesz kivel befejezni a házat, meg motort szerelni, legózni, és végre építhetek homokvárat, anélkül, hogy tök hülyének néznének! jjjjupíííííííí. Na meg vehetek távirányítós autót is MEKKORA játszások lesznek
Nagyon fáj a hátam, a csővázas hátizsák se lett szebb tőle...