Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap nekem gázos,szerdán este megyek gárdonyba,nap közbe viszont el tudok szakadni egy-másfél órát.
Hi!

hi

Hát nem néni az is biztos
cső,most jöttünk lidl-ből.ez a reggeli kép még nem volt asszem,jönnél tökölre valamelyik nap délután?
Honnan veszed hogy bácsi vagyok? .
Estéket!
este felhívom rikit,hogy szervezkedett e már valamit...ha nem,majd el kell kezdeni
Sziasztok.
Megyek, túrázok kicsit, leugrok Nagymágocsra (Szentendréről) 3db betonkockáért ...motorral...

Faisst, a monori szeánszról ha tudsz részleteket, dobd fel ide.
nekem is szándékosan lett letörölve...gyökér informatikus..
kérdeztük tőle hogy mi az annyáért törölte le...azthitte hogy le van mentve...
mondom ember,ha mondtad volna hogy le akarsz baszni mindent a gépről,meg hogy egyáltalán mit akarsz csinálni vele... lementettem volna
sok a hülye
én szándékosan töröltem, csak éppen nem ellenőriztem előtte, hogy a kiírt képek rendben vannak-e
a fene..akkor nem csak nekem vannak képtörlődési gondjaim
Szia!
küldeném, ha tudnám, de sajnos a régi gépről töröltem és a cd, amire kiírtam, nem működik engem is a fene megesz, mert nem csak ez, de az elmúlt 4-5 hónap képei elvesztek legalábbis nagyon úgy tűnik

tilleg, ha tudja valaki, hogy hol és mennyiért lehet a törölt adatokat visszanyerni egy vincseszterről, az legyen kedves üzenjen. fontos lenne a jelek szerint nem csak nekem
követelik tőlem..csak azért
haliii
el tudod köldeni nekem ezt a fotót nagyban?
elvesztek még régebben...
Jónapot!
ja meglestem
a minősége elég tré,de amúgy jó
sok évnyi crusty demons,meg terrafirma nézés után,fura egy ilyen magyar alkotás
Mostmär el kell mennem iskoläba, hogy megtanuljak olvasni . Keme vagy Kakukk, Kakukk vagy Keme.
Köszi Kakukk
Azon töröm a fejem, nem kéne-e mégis megnézni Tökölt...mondjuk holnap...
jaja,ez az!sikerült?
zsír,kössz
Helló!Mindenkinek!Egy kis segítségre lenne szügségem!Van egy 160ccm-es honda mtx-em polini hengeres és sajnos a dugattyúról az eggyik gyűrű eltört más baja nincs!Ha lenne esetleg ilyen gyűrűje valakinek írjon mailt ide:hruska.j@freemail.hu köszönöm előre is!
neh, a szmájlit már nem küldte el
media player, url megnyitása, bemásolod a linket és kész [O01
nemtom megnézni banyek
ez a dft-s cucc nem?