nekem is szándékosan lett letörölve...gyökér informatikus..
kérdeztük tőle hogy mi az annyáért törölte le...azthitte hogy le van mentve...
mondom ember,ha mondtad volna hogy le akarsz baszni mindent a gépről,meg hogy egyáltalán mit akarsz csinálni vele... lementettem volna
sok a hülye
Szia!
küldeném, ha tudnám, de sajnos a régi gépről töröltem és a cd, amire kiírtam, nem működik engem is a fene megesz, mert nem csak ez, de az elmúlt 4-5 hónap képei elvesztek legalábbis nagyon úgy tűnik
tilleg, ha tudja valaki, hogy hol és mennyiért lehet a törölt adatokat visszanyerni egy vincseszterről, az legyen kedves üzenjen. fontos lenne a jelek szerint nem csak nekem
Helló!Mindenkinek!Egy kis segítségre lenne szügségem!Van egy 160ccm-es honda mtx-em polini hengeres és sajnos a dugattyúról az eggyik gyűrű eltört más baja nincs!Ha lenne esetleg ilyen gyűrűje valakinek írjon mailt ide:hruska.j@freemail.hu köszönöm előre is!
hi
Megyek, túrázok kicsit, leugrok Nagymágocsra (Szentendréről) 3db betonkockáért
Faisst, a monori szeánszról ha tudsz részleteket, dobd fel ide.
kérdeztük tőle hogy mi az annyáért törölte le...azthitte hogy le van mentve...
mondom ember,ha mondtad volna hogy le akarsz baszni mindent a gépről,meg hogy egyáltalán mit akarsz csinálni vele... lementettem volna
sok a hülye
küldeném, ha tudnám, de sajnos a régi gépről töröltem és a cd, amire kiírtam, nem működik
tilleg, ha tudja valaki, hogy hol és mennyiért lehet a törölt adatokat visszanyerni egy vincseszterről, az legyen kedves üzenjen. fontos lenne
el tudod köldeni nekem ezt a fotót nagyban?
elvesztek még régebben...
a minősége elég tré,de amúgy jó
sok évnyi crusty demons,meg terrafirma nézés után,fura egy ilyen magyar alkotás
Köszi Kakukk
ez a dft-s cucc nem?