Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sved akkart lenni ezt ell akkartam vinni de nem adtak ennye lehet rossz csapat mezben voltam
en ma Sced Mx en voltam par kepet mar fel raktam lanyok epp taposnal mert ki kosaraztam oket cimu foto
MXBÉLA, Kakukk, Faisst stb...
Holnap akkor Sóskút, és reggel 9-körül randi Bélánál Taksonyban.

Aki máshogy tudja, szóljon.
Köszi jól vagyok hétfőn már járógipszet kapok.
üdv a gyapot 5700ft.egy 4 T mociba sok is..
Kipuf gyapot 4T mociba jó minöség ..postán is email:ise07@freemail.hu
Ezt valahogy kitaláltam, viszont arra még mindig nem jött válasz, hogy hogy is vagy, mert csak a szexen jár az eszetek... Nah mind1, akárígy, akár úgy, mielőbbni teljes gyógyulást kívánok..
Mennék én csak szeptembet végén mint a versben.Egyébbként azt hallottam jó az a pálya
Igen! a sex jobb mint a net!? Miért is rettentenék el bárkit is?
Sajjna csak igy van időm . Nyáron elfoglalt vagyok mig be nem sötétedik,és utána nem sok kedvem van se tv se netezni
Jó neked
Na, kipucoltam a légszűrőm, olaj, zsír. Holnap esküvő Vasárnap lesz az én napom.
Hi!
mert biztosan nagyon meglökted
voltak ma már ennél cifrább gondoltataim is azokat le sem merem írni ezek után
Prófétanő...a talicskának MOST tört ki a kereke.
az lesz a vége, hogy nem motoros-, hanem házépítő balesetekkel lesz tele a fórum
Hali!
19"-os felnit keresek dr 650-re, ha tudtok valakinek, jelezzétek, lécci! Kösz!
Sziasztok

Én sem lógok ki a házépítő klubból terasz tető, kerítés csere, erkélyajtó berakás.
Hát...már tányérból eszik...Macinak biztos jó lesz, neki szereztük, kislány. 5 éves a Macesz, és még nem dugott, éééérted...
A fajtája kb. mint Maci

Ha bármi gond van vele, visszarakom a kerítésen át. Szomszédból van.
nem lesz az még egy kicsit korán mármint annak a kölyöknek ... akkor még a mamája mellett lenne a helye
és mit fog hozzá szólni Maci
milyen gyártmány lesz?
Váááz....szétunom itthon magam. Vasárnap lesz kiskutyánk, kb. 4 hetes, vagy mi...
azonnal rácsapnám a mosogép fedelét
hátha csak a szöszök álltak össze ilyen kis gülüszemű pocokká
Pl. mikor rámolod be a mosógépbe a szennyest...Gügügaga, hááátte kivaaagy...

én nem számítok babára egyelőre
lenne is nagy buuuuum, ha mégis hirtelen előkerülne egy