Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem 5 perc után sirva könyörögne, hogy mentsd ki onnan, soha többé nem megy betakarítani, csak azt ne kelljen tovább hallgatnia
kardélre hányom, elveszem a betakarito eszközét ketté töröm a hátán és átkűldöm pokemonhoz tv-t nézni,
...ezek után max egy kis csuklyás jöhet egy gabona betakarító eszközzel a kezében
jahhh és azt elfelejtettem mondani hogy a másik szobábol pokemon űvölt a jetix-en, de már bemondták a reklámban hogy hamarosan jön a csillagközi invázio,giga-mega kopterekkel, és brutális transzformerekkel,,,,
mivel bazdmeg kitört a nyári szűnet,,,,
mogren
bassza meg arra keltem hogy levertem az ágy mellett a vizespoharat amiben a fogsorom volt, aztán ahogy tapogattam a 8 dioptriás szeművegemért közben bele tenyereltem az ágytálba ami tele volt, aztán kinéztem az ablakon, és szakad az eső ,a kutyáim az éjjel szétrágták a járokeretemet az udvaron, és a szemetesek se jöttek még a pelenkákkal teli kukáért hogy elvigyék,,,,,

mi jöhet még,?
Jó éjt, aludjatok nyálat csorgatva....
hasfájunk, hasfájunk
Alvadtok?Alvadtok? Lusta dögök
Nekem is,de hama haljon
keresek is egy osztrák 80-évest aki eltartana,
tudod otthon ülök a szentkép alatt morzsolom a rozsafűzért,és az emlékeimböl élek,,
köszönöm neked is,
köszönöm,
Szép jó estét sonkarágók!
Enni se merek,fílek
Szeretném,ha jó nagy farka lenne ,és nagykorába arra támaszkodna,nem rám
Hali!
KX 250-hez 94-98-ig van szervizkönyved? Ha lenne azt nagyon megköszönném :)
ne vihogjal, Gepetto nehogy siras legyen a vege csak majd idoben talald ki, mit szeretnetek a kis Pinokkionak
Ne egyél annyi babot ..........
ziwiwen se vótam 100 éve
Nálunk dörgik,csattogik
Isten ítessen ,más meg tarcson el
óccó,nágyon óccó
Ennyi számot nem vesz a ziwiw sem
akkooooo johaggyon meg az iwiw
BOLDOG SZÛLETESNAPOT!