Én is ilyen csizmát néztem! Akkor mered ajánlani:D Ja ja azt mondta haver h van Rétságon pálya! De engem az ec köt le ha pálya:D
A szokolyai pálya az mijen tipuso? ec?
Diósjenő mi még nem nagyon találkoztunk erdészekkel pedig bejártuk már egy két helyet DE legtöbször mi is pályázni járunk van Rétságon egy egész jó kis pálya....tanulgatni jó
Az a baj, hogy az erdész ha lát jönni egy motorost, nem válogat(hat), hogy az vajon rendes csávó-e, vagy megy szétbaszni a patakot. Kisebbet téved, ha mindet elkergeti.
Ez van.
De én nem is ezekről beszélek mert én is szeretem a természetet nyugodtságot meg nem taposom el az állatogat (kivéve a rézbőrűeket) de az amikor tééleg az lkt szarrá taposa az utat meg asok védet növényt az nem számit de amikor vki ott mene a 60-80cm kráterekbe amit az lkt b...ott szét akk szolnak hogy így természetvédelmi meg ugy............
MEg télleg jopár Hülye motoros miatt elitélik az egész motoros társadalmat! Akinek nem inge ne vegye magára!
Már olyan utakat is betiltanak ahol edig nyugotan lehetett menni! Ahol nincs ut és persze kivan rakva a behajtani tilos od nem mennék be de ha van kijárva kocsival és nem gyalogosok által kijárt ut ott csak el kell meni nem?
Én megértem valahol ezeket a Ződeket.
Pont tegnap egy munkás, aki gödröt ásott, agyon akart csapni egy varangyot lapáttal. Mondtam neki, hogy inkább dobja ki a gödörből, kihajította, én meg felmarkoltam, és elvittem a bokrok közé az árnyékba. Tudom, hogy ha hagytam volna, még most is szarul éreztem volna magam
Elöbb utob vmit kitalálnak a SÖTÉTzöldek arra hogy nem motorozanak-quadozzanak ez erdőbe akkor én is áttérek lehet a crossra vaghy majd az ec-re aztán crossra....de hát ki tudja mit hoz a jövö.....
Lehet megnyerem a lottot akk megveszem fél börzsönyt és akk lesz off-road cec-quad pálya azt jöhetek majd! Az ora dijat majd akkor megbeszéljük de forumosoknak olcsobb lesz
Tanárúr, én hallottam, hogy csengettek, úgyhogy lelépnék...
Ha cég lennék, már kérnem kellene a csődeljárást.. Felteszem a laptopomat hírdetni, ha elmenne, mehetünk, de szigorúan árnyékos, erdős terepre. Azért nem is pezsegtem mostanában, mert amennyi lóvém van, örülök, ha a szomszédba
átnézhetek.. Nah további jó mulackát..
Remélem nem zavar h kérdezgeted mint kezdő Enduros( edig a dt-vel amit csináltam kis rönkön mentem át meg ilyenek de nincs még nagy tapasztalatom.............
Gyerekkoromban kaptam az akkori gyári yamahás mezt, nadrágot.. Eccer felvettem, mentem benne 1 keveset, de sajnáltam, hogy összecseszem, rögtön elajándékoztam, és visszatértem a tuti mackójogginghozhoz, amit már nem sajnáltam, és rögtön visszajött a régi tempó..
Mivel sajna fater eladta a drz-jét ezért enyém lett az alig használt (10x) új Hebo crazz x 2 buko +hozá a szemcsi kesztyűm van térd,könyök védőm van (polisport) ven egy gerincvédöm igaz hogy az endurosok vagy inget vagy azt a másikat használják de ez is jobb mint a semmi!
Akk lesz csizmám cross mez meg nadrág nem kel még.....
Áááááááácsi, ez full hobbi volt, ahogy mondtam, odacsapódtam 4 helyi vagányhoz, hogy legalább tudjam merre megy a pálya.. Kajak első kör, pont emiatt még rátartással mentem, éppen csak "bóklásztam", és így is épp csak kitudtam kerülni.. Jósoxor átbeszéltük már, ilyen a cross, ez benne van sajnos, belekell kalkulálni.. Téélleg... Használ itt valaki protektoringet? Még sosem volt rajtam, és egy nemhasználatos nadrágomat elcserélnének 1 ilyenre.. Jóaz?...
A szokolyai pálya az mijen tipuso? ec?
Ez van.
MEg télleg jopár Hülye motoros miatt elitélik az egész motoros társadalmat! Akinek nem inge ne vegye magára!
Már olyan utakat is betiltanak ahol edig nyugotan lehetett menni! Ahol nincs ut és persze kivan rakva a behajtani tilos od nem mennék be de ha van kijárva kocsival és nem gyalogosok által kijárt ut ott csak el kell meni nem?
Pont tegnap egy munkás, aki gödröt ásott, agyon akart csapni egy varangyot lapáttal. Mondtam neki, hogy inkább dobja ki a gödörből, kihajította, én meg felmarkoltam, és elvittem a bokrok közé az árnyékba. Tudom, hogy ha hagytam volna, még most is szarul éreztem volna magam
Lehet megnyerem a lottot akk megveszem fél börzsönyt és akk lesz off-road cec-quad pálya azt jöhetek majd! Az ora dijat majd akkor megbeszéljük de forumosoknak olcsobb lesz
Bár esőre több esély van
Ha cég lennék, már kérnem kellene a csődeljárást.. Felteszem a laptopomat hírdetni, ha elmenne, mehetünk, de szigorúan árnyékos, erdős terepre. Azért nem is pezsegtem mostanában, mert amennyi lóvém van, örülök, ha a szomszédba
átnézhetek.. Nah további jó mulackát..
de van kömyök térd(aminek már elnyaltam a felületét) van gerinc van buko meg most lesz csimma
Szinte mindened megvan.
Akk lesz csizmám cross mez meg nadrág nem kel még.....