Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól nyomtad tegnap bicskén !
végre nem porzott a pálya és nem égett le a pofám a naptól
elég durva azért a pálya, minden ugratónál meghalnék egy krosszmotorral
na igen azok a srácok nem voltak gyengék.
ahogy Alma leugrott a betonpumpa aljáig, Langer Jozsitol meg olyat láttam a döntö utolso három körében hogy az eggyik potkocsit átugrotta az aszfaltra lapra, a szám is nyitva maradt,
Csorba Áky pedig hozta az igazi kamikaze formáját amit a konténereknél művelt basszus ott az égiek kisérték az első kerekét hogy ne essen be a kettő közé,,
és még jobb lehetett volna ha oda adják a szenben lévő földes részt ahol a cirkusz is szokott lenni, akkor lehettek volna sziklák, beton panelek, még egy pár nyalánkság,
jah, latttam szegenyt, a mento is jot bohockodott, labon odasetalt inkabb ... alma jo volt, masodik futamra viszont kicsit leeresztett, de marha jo "bemutato" volt, hogy csinaljak a nagyon, meg tobb ilyen rendezven kellene ... riszpekt marko brigadnak
mert ha akkora farönkön olyan temponál jobban felveszed az elejét akkor a hátulját csunyán fellövi a levegőbe,
első osztály eleje , ALMA, Kátai, Csorba , Langer Jozsi, hogy ment át rajta erőből, mintha ott sem lett volna,

szegény Drum Ati viszont űber brutálisan beleállt a nagyfarönkbe, fejjel elöre, eltört a csukloja összedrotozták neki , még szerencse hogy nem lett nagyobb baja akkora eséstöl, Stefszky Lacinak meg a válla ment szét, ő is ment a korházba,,

mielöbbi gyogyulást kivánok mindkét srácnak,
nem volt fos ..... foleg a felsőház. viszont, miért volt jó a start utáni farönkös akadályon, hogy egy arc kivételével mindenki hozzábaszta a kereket elsőre, nem pedig kerékkel ment rá? ez valami új technika, vagy mi?
Adjon isten...
micsoda rohanas majdnem elfelejtettem berletet venni
igy jar, akinek nincs motorja itt
de mar csak 5ot kell alunnyi
morgen fotel crosszosok, jo volt a tegnapi veszprémi extrém enduro, jo sok farönk nyalánkságok,
denx barátaim
Zabos a reggel
Lóreggelt
Jó regelt! Gratulálok . ! Néztem az eredményeket a netem.
Felíbredté?
morgen
Jóóóóóóóóó reggeltet Gratula mégegyszer
Jó volt a T.bicskei penelés, minden a szokásos volt de, a pálya az valami fantasztikus, köszönjük időjárás ......
jóéccakkát
jóóóóóóóóóóóóóóóóó
megfojtalak, ha hazajössz.

Ennyi van nincs a mai napról több.
azt hittem Párizsról akarsz hallani
Második. Motor, kaja, aztán laptopról mesélsz.