Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétvégén nem lesz eső lebeszéltem a nagyfőnökkel
hát akkor minek keltem fel
te táncos mulatságokba jársz folyton, minket meg meg se hívol neeeeem szép dolog ez
Itt még puli sincsen, nem hogy buli ....a teraszomon nyomattam egy rockandrolltot így reggeli helyett
reggeltet
Jóestét!
na, milyen a buli?
yoo8
fölvettelek goodnight
Már írtam egyszer de elnézem az idő miatt Kismaros de nem árulkodni senkinek h amire oda kerülök mindenki tudja............xd
jóét
Az itt van Diósjenön a tó mellett...Szeretnek a pecások is
Rendben,persze vegyél fel...m.pasztor@freemail.hu
nah én meg szerintem lépek szunyókálni
Jóéjt mindenkinek
Jah és hova költöztök?
am a nádas vidi merre van?
Ahha értem! nem baj ha esetleg felveszlek msn re? lehet h nem fogunk beszélni mostanába nagyon mert költözködés stb.... de ha lesz másik moci akk szivesen menék velet egy kis szolid karikát persze nem olyan helyen egyből ami ojat mutat hogy fokozotan védedt terület
Nem nagyon ismerek onnan senkit.... Rétságról+Vámosmikoláról+Nógrádról ismerek egy kettöt...Szokolya fele nem vagyunk ismerösek

Am ismersz szokolyán motoros-quados gyereket?
3hónap eltiltás+ha mégegyszer elkapnak 150ropi meg bíróság
Az is még az Mz.vel volt A cr ellen semmi esélyük nincs
és mi volt?
Rendörök nah azok vannak böven!Ránk is mindig ránk hívják,nem gyözünk a köcsögök elöl menekülni...De eddig csak egyszer sikerült elkapniuk
Rem nincs sok renőr mert ebbe az évbe töltöm a tizenötöt aztán má elkaptak 1x de nem tudtam letagadni a nográdi megyei rendőröknek hogy 50es a dt-m am itt vtak keszin nem tom hogy de két motoros rendőr két motoros 1 80ccm 1 50ccm (haveral vtam) jogsi nem vt nekünk mert minek az xd de nem lett büntetés
Rendben Am most az én kicsikém sem üzemképes...Most esik át egy himba,lengökar,teleszkop felujításon
Nem tartják karban meg semi de ott is van vmi!Na ha majd sikerül veni egy jobb gépet a dt hejet akor ugy is szünetbe fönt leszek motorozni ah ugy van összefuthatnánk ha neked nem gond mutatnál te is pár olyan hejet ahol nem pampognak vagy nem járnak anyira:D
Nem igazán...nem is tudtam h ott van pálya pedig itt van egy köpésre....
És a szokolyairol tucc vmit?,
akkor marad a forma Hát ha minden össze jönne akkor Kismaros de ez a banki válság stb.... ez megütött mindenkit szerintem