Gondohatod, énsem a topkategóriás ruhákra gyúrok, bár a mandarinos rekeszemre jött árajánlat az MX1-ből...
Pont a csizmám nézegetése egy jó pl... Neten marha jól nézett ki a piros-fehér-fekete, "nem lóg ki a zöldséges" motoromtól, és a homogénkék, szürke nadrág sorából... Életben már más volt a sztori, rikított a sok piros, már átis értékeltem az egészet...
Sztem mindenkinek a saját meggyőződése alapján kell vásárolni, pláne színekben. Amit mondsz, abban is van lógika, bár tokodon 5.ként a sorban, egyszercsak az orrom előtt vettem észre a kollegát, ahogy kimeredten imádkozik, hogy tele ne csapjam.. Foszforeszkálhatott is volna a porban, ha nem a pályaismerkedő körben vagyunk, pont keresztbe szeltem volna... Az offroadozás rejtelmei...
Anno tök flottul összeválogattam a szürke mezt, fekete-fehér páncélt, szürke gatyát szürke csizmával, meg terepszínű sisakot. Igazán elegáns, pasztel színekben feszítettem. (1. kép) Aztán jött a vegyes megoldás (2. kép) Ma már a papagályszínek mellett tenném le a voksom, azzal könnyebben észrevesznek, és nem ugratnak a nyakamba. (kék-fehér tarka ruha lett: gatya+mez, de nincs még kép)
Nekem alaposan annak tűnt, "vegyél csoppert"... dehát Ő csizmát kérdezett... Persze énsem kötekedni akartam, dehát segíccsünk azoknak, akik legalább normális stílusúak, és motorozni vágynak.. Pláne, hogy Te nem is vagy ilyen faragatlan,
csak úgy csinálsz... PEACE !
Köszi szépen! Majd elválik mi lesz belőle! Tök jó mert már van rendes felszerelésem leszámítva a csizmát! Már csak a dt hejett kéne vmi nagyob de nem veszik a dt.....
és ezt egy embertől halotad vagy több berik tulajtol?
Ha egytöl nem lehet hogy pont az az egy volt hibás?
NEm gondoltam volna hogy az 50Eft csizma szar lenne.............
Na mind1 lesz ami lesz................
Helloo ifjonc... Nekem Forma T.-m van, ami pont méret, az kényelmesebb volt, mint egy edzőcipő, deugye elvben eggyel nagyobbat szokás venni, sokat nem mentem benne, de nagyon szimpatikus. Ebben a "kategóriában", sztem az egyik legjobb... Azse igaz, hogy nemszámít a szín, nenézz már úgy ki, mint egy paradicsommadár a motoron, ha van rá mód... Sok sikert...
Nana, nem kell átlökni engem a ló túloldalára, semmilyen "idegenüldözés" nem volt ebben. Válaszoltam valahogy, és kész. Nem szántam gonosznak vagy mogorvának, bocs, ha annak tűnt.
Azért még nem kel bekapni mert megkérdeztem hogy milyen szinü legyen
Am ara nem válaszoltál hogy melyik a jobb csak egyből fölkaptad a vizet mert megkérdeztem hogy milyen szinűt vegyek
Ha jól használod, belülről ázik át, a színe meg halál mindegy. Ha jól akarsz kinézni akkor vegyél csoppert. A te ízlésed, ne mi döntsük el, milyen színűt vegyél.
Pont a csizmám nézegetése egy jó pl... Neten marha jól nézett ki a piros-fehér-fekete, "nem lóg ki a zöldséges" motoromtól, és a homogénkék, szürke nadrág sorából... Életben már más volt a sztori, rikított a sok piros, már átis értékeltem az egészet...
Sztem mindenkinek a saját meggyőződése alapján kell vásárolni, pláne színekben. Amit mondsz, abban is van lógika, bár tokodon 5.ként a sorban, egyszercsak az orrom előtt vettem észre a kollegát, ahogy kimeredten imádkozik, hogy tele ne csapjam.. Foszforeszkálhatott is volna a porban, ha nem a pályaismerkedő körben vagyunk, pont keresztbe szeltem volna... Az offroadozás rejtelmei...
És van olyan ismerősőd akinek esetlek ez a tipus is van?
lap alja felé van
csak úgy csinálsz... PEACE !
Ha egytöl nem lehet hogy pont az az egy volt hibás?
NEm gondoltam volna hogy az 50Eft csizma szar lenne.............
Na mind1 lesz ami lesz................
Am ara nem válaszoltál hogy melyik a jobb csak egyből fölkaptad a vizet mert megkérdeztem hogy milyen szinűt vegyek