Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek olcsón krosszos páncélja!
Senioritá,ritá.... .....csak bele a sűrűjébe
hagyjatok abba
itt egeszen fura kajakat adnak a menzan. nem rossz, de egy jo toltottkaposztanak a nyomaba sem ernek de meg mindig nem fenyeget a veszely, hogy lefogyok
Meggyleves habbal meg Borsó fözelék sült vurslival
Majd álmodozom minnyá
allitolag mar csak a rom egy resze van ott, ugyhogy nagyon sokat nem fogok latni de bezarni legalabb biztosan nem tudnak
szep almokat
Menj baby, Leskelődj,csak nehogy bezárjanak a börtönbe Mék én is fürdeni,azt szunya Pápásssss
Vasárnap akkor kiket láthatunk viszont Csolnokon?
itt valami ceges grill-party-ra keszulnek, de asszem en ahhoz faradt vagyok inkabb bent ejszakazom a varosban sokkal erdekesebbnek tunik a latin negyed meg a Bastille maradeka
Nem ,mán eszek,sűűűt csirke combok,petrezselymes kumpli,uborkasaláta,paradicsommal,hagymával,meg puding van végire .Aztán megfürdök,me cigány vagyok,büdös,mocskos cigány,azt alszok mint állat,me kimerült az elem,mára elég volt.
ilyenkor csak a ven trottyosok alszanak hol vagy te meg attol
tessek visszamenni bontani
Alunni kéne mán.Bontottá mán kemencét?Még halott német katona is vót benne
Húúú negyed öt, akkor uzsonnához
Jó ebédhez szól a móka
Hűűű,ezek szerint Te is haragszol.
JÁÁÁ zooooooo spriccen
Haragszol még Drágám?
Mi úság van arra?Élel még?
Az ...te meg ne röhögjél
Degeci
Kocsra jössz és nem vagy képes elhozni a mellényemet?
Hali!
silkolene olajat valaki használ enduroba ?
Ha ma este időben hazaérek, és tudom mozgatni a kezeim (ez mondjuk Mónin is múlik ), akkor leszek.

Most robogok Kocsra, sziasztok, kicsi, édes, tündéri lányok!
Akkor téged sem irigyellek. Kitartás! Majd valamikor beszélhetnénk végre msn-en.
valamikor emberi idoben leszel hetvegen kep elott? ideje lenne kicsit dumalnunk nem mintha itt olyan nagy dolgok tortennenek