Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Szerintetek melyik a jobb.kényelmeseb csizma? Berik vagy Forma
Forma Terrain

Berik OVS

JA és mág annyit hogy a cross csizmák átáznak ha vizbe lépek vele stb.....vagy bírják a vizet?ÉS mé egy hogy milyen színüt vegyek?fekete,fehér,piros,kék?
miért lenne a haverom? Nem ismerem.
Ájj -ájj-ájjj! Elösször is a bunkóskodást nem én kezdtem!Ezt már multkor is mondtam ,hogy olvass vissza és rájössz! Kettő, nem arcoskodtam ,hanem leírtam,mi a problémám,normálisan! Három, nem kezdtem el semmilyen lejárató kampányt,nem az én szokásom.Viszont hogyha más előhozta a témát én csak leírtam a tapasztalatom! ennyi! és én itt be is fejeztem!
Kűdd el neki te Te haverod
hát küldd el neki mailben a hiányzó részt.

Na, holnap megyek Ceglédre, megjött a kuplung alá való alávaló tűgörgőskosár, ó-jessz.
Kapol,mindkét oldalról.Nem csak duma,figyelj oda
Vett egy szerelési cd-t valamikor,azt pár hét múlva rájött,hogy sokszor van rajta ugyanaz,meg nem teljes.Elkezdte jáccani agyát,nem az,hogy visszakűdöm nézd má meg,nem,elkezdett lejárató hadjáratot csinálni.Na most,ha nemkapjuk vissza a cd-t honnét tudjam,teljes vagy nem?Hülye dumára nem vagyok vevő.Senkinek nem volt még eggyel sem problémája.Nem mondom nem lehet hibás,de az lett volna az elintézési módja,hogy szól, azt visszaküldi.Bunkóskodást viszont ..............
De ha már erre járnak a spanjaid akkor küldj valamit velük jó.Légyszives.
Oké kiscsávó,rádnézetek
Ennek van valami előzménye? Vagy miért acsarkodtok itt csípőből?
Te megint miről beszélsz öreg! Ki szólt hozzád! A puliddal meg tudod mit etess meg? Ami a lábad közööt LÓG .....
Pedig most érdemes motort venni, mélyrepülnek az árak. (igaz, ahhoz először eladni kéne, h legyen rá pénz)
Baba má mozog,ház alakul,motor meg mind egy szar,meghagyom én ezt,legalább tudom teljesen rendben van
Szeva Csika, hogy áll a ház/baba/motoreladás projekt-hármas?
Ha sokáig itt játszod az agyad,azt továbbra is szemétkedsz,megkereslek azt bemutatlak a kutyámnak
Hát ha birkái lennének, elgondolkoznék rajta. Nincs időm kertet nyírni.
ÁÁÁ Bocsi a link lemaradt! http://www.kepesmotor.hu/brand...
Mik vannak!
Megint benéztem, a buli nem nagyon pörgött fel, ahogy elnézem.
sziasztok
probalok elszokni, de asszem a boltba, ahova keszultem, csak holnap jutok el megjott a fonok es mindenki "lelkesen" dolgozik
Szasztok!