Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek Szivesen látunk benneteket Csak, csirkénk nincs egy szál se Kutyát viszont kergethettek,hacsak fordítva nem alakul
Gratula
ideje lenne egy jó kis összejövetelnek, ha már a hétvégi mókából kimaradtam majd megyünk látogatóba hozzátok, csirkét kergetni
Helló Mindenkinek! Kicsit eltűntem mostanában. Múlt hétvégén HCC éjszakai túrán voltunk a dr-el, és azóta nem volt időm semmire! Beszéltem a Gere-MX Team képviselőjével és hallottam, hogy eléggé megviselő volt a kókai verseny. Ezúton gratula minden részvevőnek! Nagy házfelújításba fogtunk(beléptem a csika klubba ), úgyhogy mostanában nem nagyon tudok majd motorozni DE UTÁNA
Pedig ott sok jó krosszos van Lehet elkerülöd őket .Csak jobb itthon,majd menünk ide-oda,eszünk-iszunk,baromkodunk. Egyszer élünk
a lábamat lejártam hétvégén, most alig bírok menni nagyon szép ez a város teljesen másként élnek és igazán kellemes a légkör más kérdés, hogy az emberek is nagyon mások és nem hiszem, hogy tudnék itt élni 3 hét pont elég lesz
meg itt nem tudom, hol lehet krosszozni úgyhogy haza kell mennem
Szasz tresó
Látol még Csak most sok a meló,jön a baba azt kapkodok ide-oda,ne akkor kelljen.Köszi szépen jól vannak,semmi problema,a héten mán kiderül,filú-e vagy jány-e. Magácskával minden rendben?Tetszik a hely?
sziasztok
Émérikában a Joe-t is adják lányoknak(hoz)
még 2 hét addigra szedd össze magad, mert látni szeretnélek versenyezni
Niki(ék) jól van(nak)
Szeva babyyyyyyyyyy!Gyűvöl-e mán haza ,vagy mán férjhez mentél?
Kivagyok tikkadva,mindent csinálok egyszerre,azt sok lovat má fizikailag nemtudok egyszerre megülni. Hétvégére kitikkadtam .Összeszaladt sokminden meló,mocik,ház-műhely,közbe asszonnyal jönni-menni,ajajj.Hát,most ez jutott .Öregszek lassan .
szevasz Csoki
oládé
Paris meg férfi név volt , mégis az a buta liba is ezt a nevet kapta
És ha nöi név,? akkor mi van! Demjén Ferencet is Rózsinak hívják, vagy van egy Terry Black nevü félig férfi, félig nö is
Korfu Város (Kérkira) [szerkesztés]

Korfu város – vagy Kérkira, ahogyan a helybeliek szokták emlegetni – a sziget keleti partján fekszik. A kicsike termékeny félszigeten álló város két részre tagolódik – a déli Garítsa városrészre, és az északira, amit Áyios Nikólaosnak neveznek. Az északi városrész legmagasabb pontján áll a velencei erőd, melyet egy sajátos, védelmi célokat szolgáló vizesárokkal leválasztottak a szigetről. Ez az északi rész az óváros, mely az évszázadok során alig-alig változott – inkább csak kialakult, mintsem kiépítették, és ma már toldozott-foldozott szűk utcácskái csak a gyalogosok számára járhatóak. Mindezekkel párhuzamosan változott is a város, és manapság magán viseli az összes itt megfordult hódító kultúrájának sajátos jegyeit. A modern városrészben széles sugárutakat találunk, nagy terekkel, mint amilyen a Venetian Spianada vagy az Espanade. Azután ott vannak a cantouniá-k, melyek az Espanade-ról indulnak: kanyargós, macskaköves utcácskák, melyeket a velenceiek által épített 3-4 emeletes gyönyörű házak szegélyeznek. Az erős velencei hatás mindenütt felismerhető a városban, de a franciák is itt hagyták nyomaikat, és néhány György korabeli angol stílusú építményt is láthatunk. Természetesen ezeken kívül még bizánci templomokat, erődöket, velencei lépcsőket, francia stílusú erkélyeket, olaszos spalettás ablakokat is találunk városszerte. Végül, de nem utolsósorban a turizmus is rányomja bélyegét a városképre a minden igényt kielégítő modern szállodákkal.
És az nem város?
köszi papa hiányoztál a leltárból
Hülyeséget írtam kerkyra Korfu régi neve
Érdekes, mert a kerkyra az egy város neve, és nem egy nöi név.
otthagyunk mindent,még a motorokat is és legközelebb nem kell vinnünk semmit