Sziasztok!
Srácok, valakinek valami ötlet h jönnék ki olcsobban?
Sajnos volt egy hajszálrepedés a berugókaromon nmvettük észre, 2x megrugtam, 3. ra végig repedt ( FRANCBAA) és most nmtudom mitévő legyek.
Mondták h lehet jólenne venni rá újat, ( nmtudom mennyibe kerül) vagy megcsináltatni, vagy valahonnan beszerezni, bontott...
Jobblenne valami erősebb anyagból lennének ezek a berugókarok pl. Acél, talán nmtőrne el...
Tudtok valamit segiteni? pls. addig amig nincs valami nmtudok motorozni, már nagyon mennék (most lett meg a gép )
Köszönöm!
Akkor én nagyon letört lehetnék,alig ülök mocin má,fordult a világ sok a meló,csinálom a műhelyt,zsé fogy,erő,idő nincs .Mit számít,majd egyszercsak menünk sokat
látod, csak mi maradtunk, motornélküliek
Van valaki Szigetvár környéki motoros ebben a topikban?
Oszt hová?
Srácok, valakinek valami ötlet h jönnék ki olcsobban?
Sajnos volt egy hajszálrepedés a berugókaromon nmvettük észre, 2x megrugtam, 3. ra végig repedt ( FRANCBAA) és most nmtudom mitévő legyek.
Mondták h lehet jólenne venni rá újat, ( nmtudom mennyibe kerül) vagy megcsináltatni, vagy valahonnan beszerezni, bontott...
Jobblenne valami erősebb anyagból lennének ezek a berugókarok pl. Acél, talán nmtőrne el...
Tudtok valamit segiteni? pls. addig amig nincs valami nmtudok motorozni, már nagyon mennék (most lett meg a gép )
Köszönöm!
olyan vagyok min t 1 szarkupac
jövöhétnek nem is látom a végét annyi melo van
(az elsőnél nagyon beteg voltam, most a motor beteg)