Jó volt a tegnapi verseny, ez egy igazi cross pálya, csak mindig nekünk locsolják be úgy a placcot, hogy anyánk sem ismer ránk a futam után, és nem mellesleg kicsit jeges lett a feeling ettől, nagyon csúszott a pálya 5 körig
Gratula mindenkinek aki teljesítette a tegnapi racingot, Faisst és Öcsém megint jót csatáztak, ki az első ki a másodikban lett jobb, Gere és kisGere is jót mentek ki-ki a tempójához mérten.
Béla és Dulai őrmester is leküzdötték az eléjük táruló akadályokat,
igaz Dulai egész éjjel szerelt(szokásos kedvtelenségében szenvedett) Bélának meg elszállt a hátsó teleszkópja, és úgy ment egész nap. Kakukknak és a kis családjának köszönjük a fotókat és a szurkolást, jó volt. Nekem meg végre összejött amit már régen szerettem volna, igaz megint a fél oldalam lesajdult (e nélkül már nem is érzem jól magamat ) de, a lényeg az, hogy csont nem tőrt senkinél, és egy jót bandáztunk megint, igaz lehetett volna több fotó is ha a kis fotósunk nem diszidál
ui:bár minden hétvégén lenne egy ilyen story
kakasd környékén van crosspálya?6-os főútről rálátni valami domboldalba kitaposott nyomvonalra,meg egyszer motorozni is láttam rajta valakit,de csak messziről.ismeri azt valaki?pálya az egyáltalán?mert messziről annak tűnik
Gratula mindenkinek aki teljesítette a tegnapi racingot, Faisst és Öcsém megint jót csatáztak, ki az első ki a másodikban lett jobb, Gere és kisGere is jót mentek ki-ki a tempójához mérten.
Béla és Dulai őrmester is leküzdötték az eléjük táruló akadályokat,
igaz Dulai egész éjjel szerelt(szokásos kedvtelenségében szenvedett) Bélának meg elszállt a hátsó teleszkópja, és úgy ment egész nap. Kakukknak és a kis családjának köszönjük a fotókat és a szurkolást, jó volt. Nekem meg végre összejött amit már régen szerettem volna, igaz megint a fél oldalam lesajdult (e nélkül már nem is érzem jól magamat ) de, a lényeg az, hogy csont nem tőrt senkinél, és egy jót bandáztunk megint, igaz lehetett volna több fotó is ha a kis fotósunk nem diszidál
ui:bár minden hétvégén lenne egy ilyen story
Be is raknám valamelyiket, de egyiken sem ÉN vagyok
(Kakukk, elfelejtettem odaadni, vittem neked 5 lityó benzint kannában)
hallom, jól sikerült a verseny mindenki egyben hazaért? vagy pezsgőzve fekszetek még a pálya szélén