Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső,motorod hogy kerül hozzád?lemostam egy kicsit
ti micsoda hisztit csinaltok
majdnem felnevettem, pedig nem lenne szabad ilyen oldalakat olvasgatni bentrol nem mellesleg meg dolgozom
ha esetleg hajhuzasig fajulna a l'amour koztetek, feltetlenul varjatok meg
szivesen fotoznek
hello
mi a tema man?hetvegen indulsz hooha
hagggggyad már,gyere ki,biztos jó verseny lesz
Jah. Sebaj, úgy látom vasárnap jobb, ha kertet nyírok.
micsoda lávsztori
Na, küldtem engesztelő sms-t. Ha ismeretlen számról kapod "Agyaska" aláírással, az én voltam.
Hé, viccelek csak. Most megsértettelek? Bocs.
Recesszió van, egy is alig-alig ....na tényleg húzok
Le lehet szállni a magas lóról agyaskám
szurkolok!Rmzbol 1,vagy 2db van?
Vasárnap megdorgálhatsz
az nem jo nem vagyok nagy szerelo bajnok sajna,nem tudom mennyi idot vesz igenybe meg javitasa Velem meg vagyok volt egy kiss akcio de nem veszes fotozatok hetvegen ok,
te kis -as selyemhernyó, egyem a zuzádat
Csá Korikám, vasnap racing Kókán, addig meg csal eltengődünk valahogy ......na mennem kell, Üdv az Afganaisztániaiaknak
Sanya, alapvetően zord és visszataszító külsőd egy igaz, érző lelket takar. Köszike.
Szarul. A 7végén nem fogok tudni krosszozni, mert ki kell cserélni a tűgörgőskosarat a CR-ben a kuplung alatt. (ha más baja nincs)

Veled?
Nem éretm, hogy érted, érted? ..aszed, hogy minden érted van ....megyünk hát ......ja , meg mondták a csolnokiakiak, hogy ha nem tudtál menni az eső miatt akkor van egy szabad kártyád(megemlítettem az esetet)
Udv mindenkinek!hogy vagytok?
Öööö...úgy értettem, hogy LEGKÖZELEBB majd, ha lesz Csolnokon indulsz-e, és hogy most vasárnap meg KÓKÁN ott leszek szurkolni

jówanna. sokat dolgozom.
Már felkészültek, van rajtuk térd védő
Vasárnap indulok de, gyere inkább Kókára, ott többen lesznek, és többek között én is ....kis butha lámám
nekem jöhetnek a bmx-esek
Indulsz Csolnokon, tibeti gatyás?

Ki még? Vasárnap mennék szurkolni, segíteni.