Hali, van 1 elado sárvédötáskám... áron alul! (3000ft)(nekem 4500+1200Ftomba kerult) Állapota:uj! krossz és enduro mocikon hasznos cucc.. ha érdekel vkit Fotok-ba tettem fel 2 képet, + Apró-ba is megtalálható, Sárvédötáska néven... További szép napot!
Jééé hiányoztam valakinek?... Láccik, hogy rosszos vagy... Elég régóta megvan már eza project... Hír tv-n még énis dumáltam, és nemis vágtak ki... Nyereményjáték fődíja lesz egyébként..
A No.001 itt van a polcomon...
31-esen mész, Sülysápra beérve balra Kóka felé fordulsz, vasúti sínnél jobbra, azon végig, Kókára be, és mikor majdnem kimész, lesz egy erős jobb-bal S-kanyar, ami után egy kis idő múlva a főút balra ívben kanyarodik, jobbra meg egy egysávos aszfaltút megy. Azon bemész jobbra, majd egyenesen végig-végig-végig, túl a temetőn, erdőn, míg jobbra meg nem látod a pályát.
na akkor jó,gondoltam úgyis elmész ha nem megyek 5 fél hat volt megbeszélve de a gyereket orvoshoz vittem ott végeztem hatkor utána Bajnerhez,ott a ballagó bodzázók majdnem magukkal vittek.=volt mire hazaértem szóval nem láttam értelmét,Milyen volt a pálya?jót tett a tegnapi zuhé?
basszameg,most néztem Faisst kerekébe 3000ért egy jó nagy 8-fűztek!úgy vissza viszem mint a picsa,nem tudom mit képzelnek azt hitték olyan hülye vagyok hogy nem tudom meghúzni a küllőket?így én is megcsináltam volna
de azért sok sikert
A No.001 itt van a polcomon...