Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva pináááááááás
Jóestét
Hallo sziasztok mi a helyzet fel
Kóka
Hát pl. mert nem tudtam róla...

Gyertek ki holnap Bugyira is.

(na, elmentem Tesco-ba, majd jövök.)
Beyi krosszpályáig 2 kövér gáz lett volna,mé nem húztad odájig?Háziverseny vót,nem is gyenge
ma egyéb program miatt nem volt motorozás, csak a CBF-fel, Nagykátáig meg vissza, de holnap 9-10-től BUGYI!
helló mindenki!
Jó napot doktróre Motri vót ma? Berénybe felizgattam a bandát 2 futamot lenyomtak
napot
na de jó!úgylátom megoldódik a a helyzet kék barátom!
ma is mentem egy karikát,szerintem ez a gipsz már csak dísznek van rajtam.3hete történt,tuti jó már
Hello mindenki.

Holnap BUGYI, ez a végleges, és Dév, este egyeztessünk, mert akkor lehozlak vasárnap én.
de amúgy neked nincs eltörve a kezed?
hogy akartál motorozni?
hali
az nem jó..
mind1,majd legközelebb
csá,kibaszás odamentem ma délelött halásztelekre a futóért és nem volt ott senki szóval nincs futó! Ha tudsz szerválni egyet akkor mehetünk,sajnálom nem rajtam múlott.
Halihó
Akkor végül hova lesz a holnapi menet?
Na fasza a sisak anya? Hasznájjad aztán nekem nem csak nézegesd
Jóreggelt
szia,Combót ne baszogassátok!az nem játék!már vagy 6éve használom és semmi komoly baja,de a régi van nekem hálás kis gép
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nézzétek meg a videóm
há mid van neköd mán megint te gyerök?
van lehetőség tesztelni?
nem 100 de lehet kigurulok bugyira,már tiszta a légszürőm ,persze attól függ mennyire leszek fáradt,bár nekem kimondottan jót tesz a krosz elötti nem pihenés
ha műbör köll akkor irány XV.ker mélyfúró út,15-20 méterenként van veres,fekete meg szőke is
ménem ezzel kezdted tesvérem.akad itt a portékán egy smás
okés