Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallom,Karcsi megugrotta a jobboldalit?jó sok sört ihatott
nehogy azt hidd!beszart a telóm!összes szám ugrott
MSN-elsz?Mejjelöltelek má én nevemmel is
Nálam igen,másná nemtudom.Ha lassan akarsz menni,akkó minek krossz moci?Hameg a fiatalsága miatt akarod a saját vagy más szemének,akkó a te döntésed.A enyim 20 éves,tesztelése megvót,jó szétszakadt minden,rendbe tettem azóta hibátlan,bár vitrinbe tárolom
Azt majd vele egyeztesd. Meg van neked a számuk.
Voltak ők a levegőben eleget
konkrétan egy motorra kellene!de megdumáltuk!Feri is csinálja a vasat a hajlítottat!
Ez a baj,hogy nem gurulnak
Szeva nem beszélltük meg konkrétan de ha azt modod kell akkor gyártatom. Két mocira kéne,
és ha nem használom kökeményen pályára akkor is?ÉS ez gyakran elöfordult a szériába?
Forest Gump
Bugyin hűsölnek a gépek
csá Attis,a két vas genyó kész van?
Törik a váz mint a ropi,pedig csak 50 kiló vagyok
Ez valami cseresznye+eper+vanília+tejszínhab, egy vájdlingban. Közben Móni turmixot csinál kint a konyhában. Ma futnom kell, már látom
Szia Csika!Keme azt mondta téged kérdezzelek mi a baj a 99'-es 125-ös cr-rel....
Segítenél?
Dobd,dobd,me itthon csak fagyi van,csoki-vanili
Dódoztá édesbogárot?
Figyelem!

Visszajöttem vásárlásból. Jégkrém az egyes vágányra, a vagányok mellett kérjük vigyázzanak...
Magamon kívül
maga meg hol volt napokig?
szögesdrót nem volt ne hazuggyáááá! de ez így van! Tény és igaz,csak magadra gondolsz,nekem csak akkor csinálsz ha rádszólok... bezzeg én...
terrorcatizálsz
Me kutyán kívül nem áll velem senki szóba! Most baszott le,hogy mindig csak magamra gondolok,me neki nem csinátam kávét Azt jött a szögesdrót