Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kevertelek, kérdeztem.. Csakmert ennyire szereted a motorozást, birtokolod a fotózás tudását is.. 5let volt...
Eladó betegség miatt a kicsi bergi!Gyári állapotban,sok extrával igény esetén supermoto+gyári fekete eloxált enduro szettel ujj gumikkal!a motorban felujjitás ota 32üzemora van!az olaj 10 oránként cserélve volt!2 láncszettel tartalék idommal acerbis alubetétes kézvédővel,sportkipufogóval!Rendszám megoldható!irj vagy hivj!
aztán majd ha felébredté nézd meg mi sopánkodik az udvarunkban
aluggyál szépeket
1 bárányka
2 bárányka

3 bárányka

4 bárányka

5 bárányka....

6 bárá
Majd csak most megyek aludni jó lefárasztottam magam
Á ...hengertalp tömcsit vágtam a fiam motorjához ééééééés nem bírtam ki hogy ne dobjam össze motorját.
felébredté?
Miva?

Hol vagyok?

Hány óra van?
ÉBRESSSSSSSSSSZZZZTTTTTTTTTTŐŐŐŐŐŐŐ

Szia
szerintem te összekevertél valakivel motoros újság nem is volt ahova meg jelentkeztem eddig, ott mindenhol 2-3-4 körös meghallgatások vannak , azokhoz meg idő kell. a tegnapi szerintem amúgy sikeres volt, de majd jövő hétre derül ki az is
Helloohalloo.... Csibekergető egy frászt... Csirkefogó... De ez nem újdonság.. Látom nem voltál sikeres tegnap, sajnálom, biztos nem a Te munkád volt !... Ezt egy okos csajtól hallottam.. Mért nem 1 motoros újság-cégnél próbálkozol, vagy csak levagyok maradva?
Még meg kell keresnem a zöld színű ATHENA karton lapomat.
No elsántikálok tömítést vágni, de fél szemem a "pályán" lesz.
hát majdcsak sikerül valamelyik hú valahová messzire,talán szabolcs megyébe? nem igazán tudom,mert mindig másfelé viszik. Én most megyek,mer elfogyott a cigim mennem kell boltba. puszi nektek majd re
JAH!
nem tudom, innen hány embert érint igazából a dolog, de állítólag a CsikiBegében (Békásmegyer) kiárusítás van, mert bezár a motoros pláza akinek van egy kis pénze, elég jól be tud vásárolni most
én jól vagyok, az élet csudaszép , meló meg majd lesz hamarosan vagyis ajánlom neki, mert hamarosan becsavarodok asszem ennyi interjún talán az elmúlt 5 évben nem voltam anyám születési bizonyítványát és apám lábméretét is tudni akarják kb
Csika hova vitte az aprómadarakat ilyen hajnalban
csirkefogó csirkekergető
há ki mondta hogy aludtá? én azt mondtam hogy széjjelverem a hangpostád
mer kapunk basszus én is éjfélkörül aludtam el,de csika elment 3kor,arra keltem,hogy a kutya a fejem ugrál,azt vissza se tudtam aludni. Hát majdnem kitaposta a szemem a kis dög
tudja a f............ de amúgy meg 7 után keltem 30 pereccel
Nem is csirkekergető lett hanem csirkefogó
de hát már 9 óra van minek éjszakázik, ha nem bírja
nyem,mer kicsörgött vagy 5öt és utánna kapcsolt be
Sorry bella