Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak most tértem észhez a riadalomtól!
miva a kezed is lebénult?
na majd kapsz ha visszaolvas
De csak as nyafogásban ,de kinézetre ilyen mint ez a fekete
látod még a kutyámnak is van crosszcsizmája
csika az a csikára hasonlít(a csivavára) nem a bullra
Helló!Én meg azt hittem hogy a csika nagyon hasonlit rá.
kell egy új motor
mindennek eljön egysszer az ideje csináltam a kutyámról képet,hogy mikkel játszik
Zsir De az a szar hogy 28mm-es pazzaz és 1 kis esés és összehajlik mint a szar...
Addig örülj ameddig csak a motornak van baja.
nyugi van,van eladó kormányom
Csak még a lábtartóra ne tudtam feltenni a lábam mert annyira még nem hajlik, de egyszer csak..
Remélem... mert má nagyon kivagyok... tegnap is elestem vele nem is nagyot és úgy elgörbült a kormány mintha papir lett volna...
Hát le kéne szedni a kuplung kosarat és átvizsgálni azon a környéken mindent, lehet hogy csak lelazult egy csavar.
de legalább érezted hogy motor van alattad mingyá megyek én is felülök az uraméra(mármint a motorjára ) má ezer éve nem ültem motoron pedig nem is vagyok beteg
Ma már felültem 1 450-es Yamahára igaz be sem volt indítva, de sebaj
Sziasztok. Nagy a bajom... a motorom már csörgött egy ideje de szét is volt szedve megnézegettem 1 szerelővel hogy milehet és nem találtunk semmit ( ütemtelenül zörög mintha valami le lenne törve, mikor behúzom a kuplungot ) Gondoltam majd ha érzek valamit megnézem. Mentem vele ma és egy kis idő után éreztem hogy rövidült a kuplung út és később fogott... aztán hazafelé már elszállt teljesen a kuplungom... a bovden az behúzódik csak nem húzza vissza a kart... Bárkinek bármilyen ötlete van lécci irjon mert nagyon kivagyok
ideje gyógyuljál is aztán irány a pálya
Már látszik, hogy gyógyulok.
hisztis majd fogsz még te is
Mindenki motorozik
Készülnek valamire......
mi van itten... napok óta nagy a csend...