Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es motor hol?
igen a kerdes jo mind ketto ambar utobi gyalon a tuti muvelni
Motort vagy pisztolyt
es meg repkednek nalatok a nato gepek?
kiralysag te merre edzel egyebkent?
IPSC-ben végigversenyzem az évet, motorral maximum ha lesz ősszel megint ilyen akkor ott...
betegek
het vegen Motogp kiraly na a Forma1 is tuti jo idden enduro Vb valami hir Ahola hogy all?
hat igen ,de hamarosan csak meg jon a meleg ,azt nem ertem dog hideg volt de helyek csak papcsucsban maszkalnak
Légpárnással nyomtam
Hülyék ezek az arabok.
renben varni fogom
jobbulást havazott? jézusom,itt egész nap dög meleg volt. 25-26 fok
hat igen hamarosan lesz itt elnok vallasztas es ilyenkor addnak az erzesnek rendesen
igen,az is...meg állandóan rohanok...és az úgy nem túl jó,ha csak percek múlva válaszolok valakinek msn-en. De amint lesz egy kis időm,akkor leszek,és beszélünk,jó?
jol kicsit meg fazva de jol ,ma havazot es ez nem jott be foleg ott nem hol a be igert plusz 50fok
Akkor felétek is zajlik az élet.
hát annak már örülnék
inkább a gyomorrontás,csak nem tom mitől,me nem ettem semmi olyat na mindegy,majd elmúlik és te jól vagy?
majd ha itt teccik lenni,akkor itten vannak a képek hát apu azt mondja valami wolf spicc.
Jön a baba....lesznek kis csacsikák
oooo hat ne mvagyok orvos de vagy gyomor rontas vagy terheseg elso jellei en inkab a lot sebekhez ertek
köszönöm,már jobban reggel úgy keltem,hogy 3/4 8kor a futár felcsörgetett,aztán nem tudott visszadni. elment pénztváltani,na mondom csinálok egy kávét addig. Szépen megcsináltam,beleittam,aztán kihánytam hát neem tom mi bajom van,de egész nap hányhatnékom volt/van