Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne nevess ki
azon az éven tölti a 21 et, én meg most töltöttem vagy 2 hete
ja,azt nem tudom,annak más az ára,ez kéthetente szombaton van. de nappalira 21éves korig lehet jelentkezni úgy tudom.
csak le ne késsek
85ezer 1 év. jelentkezéskor pl 10et fizetsz,aztán az első nap35öt,a maradék 40et meg a második félévben.
mármint én nappalira mennék
gyere már amúgy is ritkán megyünk,utánna meg mehetsz már mindenfelé megint
menyi is az anyi?
az első évet fizetni kell, a második évre lehet ösztöndíjat kapni. Nincs náluk ár feltüntetve,nekem is telón mondta a nő az árat
én mind2t egenném, miattam nem kell variálni szívem
ohhh hát drágaság, ez nem azonmúlik, hogy nem bírlak titeket hiszen tudod, hogy titeket, csak hát én az SMre készültem, és hát elhúzódott az ügy de, talán kitisztult...a cross az marad igérem
nem találok sehol árakat az oldalukon. vaahol azt olvastam hogy első félkévet kell zsebből fizetni mert általában az ösztöndijből lehet fizetni a többit. igaz lehet ez?
ha nem jössz akkor nem viszem a macskanyelvet akkor somlóit viszek. De azért még ezt a hétvégét kibírhatnád velünk
áá,legalább lesz ismerősöm
ma derült ki, hogy lehet beindul a másik nagy szerelmem 7végére, most kicsit vagyok de, csütörtökön kiderül mi a szitu
megyek.
hát amíg van hely,most még van. egy 20ast kérnek előre,de minimum 10et,hogy biztos legyen a helyed szeptemberben indul.
meddig lehet iratkozni?
hát maga nem alvad? jössz vasárnap gumimaci? viszem a macskanyelvet
ááá,ez má félrebeszél. a pannoniaszakiskolába íratkoztam a másik sokkal drágább. Ezeknél 85ezer egy év és 2 éves. A másiknál meg 200ezer egy év. Meg ott kikötés a motoros jogsi,itt meg nem
télen meg a csajok bimbijével üveget is lehet vágni
alvadjatok szépen csendben
Jó éjt mindenkibe Menni kell asszony a góré
Na,akkó gyíííííí