Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki tud mondani egy oldalt, ahol tudok rendelni telóharisnyát?

köszi
Köszi, nekem is tetszik
halli jo a gep
Meg úgy illik az egész szerkezet külalakjába
Mitfahrer...mondja merre kell menni meg szól ha gödör jön
patkány az első sárvédőn? vmi babona?
Semmi gond!
ja bocsi...
Fogalmam sincs, az előző motoromat ezekkel vettem (de ezt 2vel ezelőtt leírtam már )...
mennyi volt az aranykerék agy ha szabad tudni? szép a motorod igy is !
Most már csak fekete tank+idomok kellenek, egy hűtővédő meg egy védő a kuplungdeknire...azóta se találkoztál használttal
Ezekkel vettem annak idején az SC-t, aztán ezek megmaradtak ugye...mostanra jutottam el odáig hogy belefaragjam őket a gépbe...bár még kicsit kell alakítanom a távtartókon, meg feltenni az új láncot (előbb kell szerezzek egy ilyen nittelő vackot legalább kölcsönbe)...
Ohhhh a nagy szerelem
Új kerekek?

uhh, ne is mond. Hétvégén én is somit csináltam, jól el is szúrtam, pedig nem szoktam, kicsit elkalandoztam biztos , de azért finom lett,elfogyott. A kókuszgolyó egyszerű és gyors is és fincsi is Te is szeretsz a konyhában ténykedni
tegnap pont azon gondolkodtam,macskanyelvet akarok meg kókuszgolyót. somlóit akartam,de ilyen melegben elromlik mire odaérünk.
Az tök jó lenne. Mit sütsz? Mert ugye te vagy a hadtápos
Bár a srácoknak tök mindegy, minden sütit megesznek.
Ha megyünk én is viszek valami harapnivaló finomságot
szija igen elvileg egyenlőre úgy néz ki hogy megyünk
Látom imádjátok egymást
Tényleg jöttök K.hegyre vasárnap? Jó lenne találkozni Nekünk mondjuk elég közel van a pálya, lehet kinézünk, aztán bandázunk
Ha rajta lennék, akkor azért cross terepen nem egy 33 LE-s versenyenduroval melóznék azon,
hogy kifújjam az orrotokat...
Persze hiszen itt vagy...ki merne megszólalni..
nagy a csönd...
Előtted a lehetőség...

Többet beszéltem így is a kelleténél…