Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihi
bálint gazda rendel hétfötöl -péntekig reggel 8- 16 -oráig, meg gyomlálolom a kiskertjét,megigazitom a palántáját jeligére,,
drazsé a neve,csak olyan mint a szarka,mert mindent ellop. Tudod,csavar,fogó,szétrágja a motor fékcsövét, a bicikli pedált(annak már csak a fele van meg) stb...
Teleportálok 1 kv-t, sztem félreértettél.. Viccelni próbáltam.. Úgy láccik nem jött be... Majd legközelebb... Jah, amúgy énis rettentően odavagyok ezekért a mai nagyon komoly bizniszmenekért, wumenekért.. De momentán az élet őket igazolja, minden logikával ellentétben.. Szóval kik rajtolnak kőszárhegyen?
10.9 fekete.
de voltak ennél különbek is majd eccer mesélek
most elhúzok és lefizetem a doktorbácsit
de jo neve van,, szarka,
a gyomírtóhoz nem értesz véletlenül? lefújtam a füveket és olyanok mint voltak... itt valami árulás van
Akkor nem horganyzott és sz@ar minőségű csavarra gondoltak...5.6-os ..
hú ez nagyon szép de nem ilyen szinű az övé sötétebb,de estére megmutatom
Nya most csináltam a szarkáról képeket
Az igazán jó gumi...nekem is az volt fent
áááá, ne is törődj ilyesmivel
korábban kötőelem nagykereskedő voltam és napjában 5x kértek viszonteladók (!) fekete csavart nesze neked szakember
űdvözlűnk mindenkit a kutyás-gumis oldalon,egyszoval kutyagumis,,
ezüstös fehéres kiscsaj nekem is van,,
aham... hú tényleg van még mit tanulnom
Ebben a megvilágításban teljesen logikus... Tudtam én, hogy tovább kellett volna tanulnom.. Az első 125ös motoromon 7 évig használtam / hobbira / a gyári garniturát.. Az elmélet az volt, hogy kopott gumival is tudni kell motorozni..
A F.I.M. gumi a nemzetközi motorsport szövetség (Fédération Internationale de Motocyclisme ) által enduro versenyeken engedélyezett gumi, közuton is használhato mivel rövid összekötö szakaszokon egy olyan verseny kimehet aszfaltra is,
a gumi bűtykei alacsonyabbak, ( kb 14 mm.) és puhább az anyaga, a környezetvédő szervezetek hatására lett kitalálva, a jelölése sárga.
Akkor ezek után úgy fogom vásárolni, hogy vidám, vagy kalandsztoris offroad gumit szeretnék, a melodrámáért nem vagyok oda.. A boltból már nem kell saját lábamon távozni, majd visznek az ápolók...
gumiszakértő is van közöttünk hálistennek elöl olyan van Dunlop D756F 80/100 és az sárga csíkos. Dobja el?
amugy az is bele van irva kis betűkkel,, csak menet közben elég joszeműnek kell lenni hogy el tudd olvasni,,
jó kis könyv, mi?
szinekkel jelölik a terepgumikon a jelleget, pl a F.I.M. gumi sárga csikkal van jelölve, nemzetközi enduro versenyeken csak ilyen gumival lehet indulni, és ezt a versenybirok akár menet közben is látják,
Valaki jön Kőszárhegyre 7 végén?
a bütykök meg a vakoknak vannak