Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú olyat csináltak nekem is,beadtak valami injekciót azt összevissza hánytam tőle
Köszönöm!

Holnap reggel 8, a Fehérvári kórházba, vese festés, nem tom milyen lesz! Remélem a vizsgálat után kiderül, hogy semmi bajom!

huh a vesekő nagyon szemét dolog.
tudom,csak nem szeretem a sört antialkoholista vagyok
annak jót tesz a sör, de a szivnek nem mondjuk
mikor mész dokihoz? olvastam vese bajod van én minden évben azzal kínlódok,csak nekem vesekövem szokott lenni jobbulást

Nem! De van egy rotti kanom… Bár néha a barátnőm azt mondja, egymásra ütöttünk!
Szia!

Semmi gond!
Most úgysincs mit csinálni.
most egy darabig nem fog. csinálni kell a kerítést,a csempézést,stb. lesz dolga bőven
Irigylem hogy így tud unatkozni...
szia fox majd válaszolok a mailedre,csak még nem jutottam el addig,sorry
az titok
már vártam hogy készlegyen a motorja,mert akkor unatkozik és csinálgatja az ilyen dolgokat is
Kérdés, hogy a szerszáma is lószerszám-e...
Végre valami hasznát is látod
tudom,hogy vele jössz,úgyhogy megint rohanni fogtok aham,tegnap végre bekenegette magát lóbalzsammal és most már jól van jelenleg épp a füvet vágja az udvaron
Nem tudok fogni sem, csak ott szenvednék, és még inni sem tudnék, mert én vezetek . De veszek ma csuklószoritókat elvileg, azzal hátha jobb lesz. Most derült ki, hogy Kemével megyek Gáborhoz, szóval mára nem igérek semmit. Zurad kigyógyult?
mér ha nem gyógyulmeg akkor nem jössz?
Háló! Ha meggyógyul a kezem és megyünk, és ha ráadasul pesti vagy, akkor van nálunk 2 hely. Valszeg elötte Keméhez megyünk, hogy segitsünk fel-, meg bepakolni.
megyek, elég volt magamból
remélem nem szondáztatnak meg
áááá, már túl vagyok rajta
még ruhát is találtam, ami elég konszolidált úgyhogy már csak el kéne indulni és jóóól megfőzni őket
most jól jönne egy kocsi meg a Billy Idol cd, hogy kiadjam magamból a feszültséget
Nyugi...a füledet biztos nem fogják kicakkozni

Már egy picit izgulok a holnapi vizsgálat miatt.
Csak nem rotti fiú vagy?