tudom,hogy vele jössz,úgyhogy megint rohanni fogtok aham,tegnap végre bekenegette magát lóbalzsammal és most már jól van jelenleg épp a füvet vágja az udvaron
Nem tudok fogni sem, csak ott szenvednék, és még inni sem tudnék, mert én vezetek . De veszek ma csuklószoritókat elvileg, azzal hátha jobb lesz. Most derült ki, hogy Kemével megyek Gáborhoz, szóval mára nem igérek semmit. Zurad kigyógyult?
Háló! Ha meggyógyul a kezem és megyünk, és ha ráadasul pesti vagy, akkor van nálunk 2 hely. Valszeg elötte Keméhez megyünk, hogy segitsünk fel-, meg bepakolni.
áááá, már túl vagyok rajta
még ruhát is találtam, ami elég konszolidált úgyhogy már csak el kéne indulni és jóóól megfőzni őket
most jól jönne egy kocsi meg a Billy Idol cd, hogy kiadjam magamból a feszültséget
Holnap reggel 8, a Fehérvári kórházba, vese festés, nem tom milyen lesz! Remélem a vizsgálat után kiderül, hogy semmi bajom!
huh a vesekő nagyon szemét dolog.
Nem! De van egy rotti kanom… Bár néha a barátnőm azt mondja, egymásra ütöttünk!
Semmi gond!
Most úgysincs mit csinálni.
remélem nem szondáztatnak meg
még ruhát is találtam, ami elég konszolidált úgyhogy már csak el kéne indulni és jóóól megfőzni őket
most jól jönne egy kocsi meg a Billy Idol cd, hogy kiadjam magamból a feszültséget
Már egy picit izgulok a holnapi vizsgálat miatt.