nem a te urad vett meg tölem jo pár éve egy suzuki rm 250-et , balatonalmádiban,, el volt törve a keze, azt mondta a suzival akarja majd gyogyitgatni,,
Azért sztem aza 160 centi nem olyan vészesen mély..
Természetesen lehet "csalni" a telókkal, elöl is, hátul is... Ettől azonban megváltozik majd a motor "viselkedése". Sztem 1kis "nyújtózkodással" jobban jársz.. Ill. ha csak lájtos terepen használod, vagy közutn, akkor csavargasd a telókat. Sztem..
ha a sulyod sem sok a magasságodhoz akkor ez első telokat is tudod beljebb tolni a belemart csiknál megengedettnél nagyobb mértékben mert ugysem fog felűtni, a hátulját meg csumi kilágyitod, más lehetöség nincs,,, esetleg még szerzel egy űlést bontoban lehet vagy 3 ezer, és átfaragod fele magasságura házilag,,,
Sziasztok!
Most gondolkodom 1 yamaha dt125-ös endurón!
Soha nem volt még ilyen motorom és van egy nagy gondom.
Mocskos alacsony vagyok,160 cm.Szerintetek hogyan tudnám kezelni a motort?Valamelyest lehet összébbállitani a központi rugón,vagy milyen megoldást tudnátok ajánlani?Nemigazán szeretnék lemondani a motorvételröl emiatt.
Elöre is köszönöm a segítséget!
Nem minden érdek nélkül tettem, láthattad.. Beszoktam tartani az "ígéreteimet"...