Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia... Eddig tudsz titkot tartani?!...
Nem minden érdek nélkül tettem, láthattad.. Beszoktam tartani az "ígéreteimet"...
nem a te urad vett meg tölem jo pár éve egy suzuki rm 250-et , balatonalmádiban,, el volt törve a keze, azt mondta a suzival akarja majd gyogyitgatni,,
szijja beb, kérdésem lenne hozzád,
Sziasztok!
Ferozzo, köszönöm a tegnapi látogatásodat.
hihi hát máshonnan honnan tudtam volna? Nem szoktam nyomozni
pézsma izé lessz,,
ÁHÁÁÁ! Szóval innen jött a számom...
magának meg nem beszólni,mer mingyá felhívom oszt kinevetem na elintéztem a krémet,kössz a telszámot
nem lessz itt semmifelé kutyás izé
Azért sztem aza 160 centi nem olyan vészesen mély..
Természetesen lehet "csalni" a telókkal, elöl is, hátul is... Ettől azonban megváltozik majd a motor "viselkedése". Sztem 1kis "nyújtózkodással" jobban jársz.. Ill. ha csak lájtos terepen használod, vagy közutn, akkor csavargasd a telókat. Sztem..
Szija tényleg kutyás motoros fórum lettünk már
ez de csajozos kép,,
ha a sulyod sem sok a magasságodhoz akkor ez első telokat is tudod beljebb tolni a belemart csiknál megengedettnél nagyobb mértékben mert ugysem fog felűtni, a hátulját meg csumi kilágyitod, más lehetöség nincs,,, esetleg még szerzel egy űlést bontoban lehet vagy 3 ezer, és átfaragod fele magasságura házilag,,,
Sziasztok!
Most gondolkodom 1 yamaha dt125-ös endurón!
Soha nem volt még ilyen motorom és van egy nagy gondom.
Mocskos alacsony vagyok,160 cm.Szerintetek hogyan tudnám kezelni a motort?Valamelyest lehet összébbállitani a központi rugón,vagy milyen megoldást tudnátok ajánlani?Nemigazán szeretnék lemondani a motorvételröl emiatt.
Elöre is köszönöm a segítséget!

Imádom őket, és foglalkozni is nagyon szeretek velük. Régebben versenyszinten, de mostanában lustulok, és kevesebb az időm is rá…
Jó reggelt és kutákat! Akkor én is tolok egy képet, ha már gumim nincs
A jóóóó világ!
te is nagy kutyás vagy, már néztem régebben is,
ő már befedezett két szép francia csajszit, ugyhogy viszi a jo magyar hirt,
Sziasztok!
Itt mindenki ilyen nagy kutyás. Nekünk is van otthon egy pár, ha valakit esetleg érdekel.
LINK
Akartok 1 vicces sportmotoros videjót? Viszont akkor írjátok meg, hogy postaládából hogy linkeljem be...
Akkor gyakorolj még egy kicsit...
MÓKÁZOM !
nem értettelek félre, teeeeeeeeeeeeee
én is viccelni próbáltam
és a disszidált francia kan-dúroddal mi van?
teccik mi,? de ő az én szöke svéd ribancom,,