Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy jó a bele,de nem volt benne,csak kb 100 csepp olaj,meg olajsár és homok.A cseppeket megszámoltam!Ezt,hogy csináltad?
Hát pont ezaz, hogy én csak olvasom, és olyankor mint a pavlov kutyája, összegyűlik a nyál a számban.. Látom má lépsz, úgyhogy jóéjt a fekvőknek...
Jó éljetet Álmodj ,néger pinákat
ennek örülök
Ha zaba van,akkor zaba van
Csáááá,moci jó lesz
én is most jöttem a melóból
Rápuffant a fejem a billentyűzetre. Ideje
Jóéjt mindenkinek!
Asszonyodnak kiutalok általad 2 négust az üzenőjébe, folyton folyvást csigáz a desszertjeivel...
csőő
Ábend... Mik a hírek itten? És ottan?...
Szeva
Csak nem...de legalább addig is edzésben tartja őket
áááááááooooo, palacsinta... Inkább nem is írok semmit.. Sztem engem a középkorban evvel jobban lehetett volna kínozni, mintha csavargatták volna a lábujjaimat...
Asszem minnyá horpasztok... Nembeszól Jóccakát
Na ja Télleg a! Ne vagyok tisztába a nevekkel. Néha még a sajátom sem jut eszembe
De. Én ott voltam. Ti meg NYÁREGYHÁZÁN
Nyálegyháza ez
Az fasza Nekem má múlik Lehet,lesz nyalás
Jó vót a Nyársapát. Nem voltál ott Keme?

MXBéla!
Sajnos a képeket nem tudtam feltölteni (illetve feltöltöttem a tar.hu-ra, de még nem látom a feltöltött mappában)! A Laciéknál meg tudod nézni Van kb 700 kép Ha kellenek, akkor hétvégén oda tudom adni!
Szép
Én erőspaprika magját nem vettem észre egyszer...az ujjhegyemre ragadt, és viszketett a szemem, fogtam, és PUFF, a szemem sarkába raktam a magot. Kettőt pislogtam rá, alig telt el egy hónap,és már szinte láttam is a szememmel
Megégette a pofám,rohadt forró volt,én meg rávetődtem,mint aki soha nem evett
nya én elmentem alukálni. további szépeket
a "se" kimaradt