Csak olyan javaslatom,van,hogy régi kiöregedett versenyzők közül akik arra valósiak,keresel valakit aki szerel.Mást arra nemtudok,szervízekbe minden jöttmentet felvesznek,csak régiekhez fordulj
Látod "baszdki" tudsz te teljesen normálisan is beszélni (nem mint ha számítana a véleményem), ez pl. teljesen korrekt volt. Komolyan! ...azért ne ijedj meg, nem zavarok tovább senkit ebben a topicban! Hali!
Jó ebédet, mindenkinek .
Skacok,ha jó mocival szeretnétek mocizni,akkor télleg ne szerelgessétek,hozzátok el,mert amiket ma láttam,két mocit nagyon elszomorodtam,hát sajnos szerelői hibák vannak,nem kicsik.
Jótanácsként mondom,nem pézkeresés a cél,hanem évente csak egyszer kell ráköltenetek,nem 4-szer. Megbízható tuti mocitok lesz .Arról nem beszélve ezeket néha néha ápolgatni is kéne,nemcsak buherálni Lelkesek vagytok,és ez így is maradjon,jó motorral meg még menni is jobb .
Követ meg vessen rám aki akar. Akinek meg nem inge, azé nézze meg,hogy feltudja-e venni.
Ne menj már el, még ....most gondoltam arra, hogy szponzor keresés céljából végigfutok a Bécsi úton Pestre, mesztelenül, hát ha megsegít valaki a szezonra
Skacok,ha jó mocival szeretnétek mocizni,akkor télleg ne szerelgessétek,hozzátok el,mert amiket ma láttam,két mocit nagyon elszomorodtam,hát sajnos szerelői hibák vannak,nem kicsik.
Jótanácsként mondom,nem pézkeresés a cél,hanem évente csak egyszer kell ráköltenetek,nem 4-szer. Megbízható tuti mocitok lesz .Arról nem beszélve ezeket néha néha ápolgatni is kéne,nemcsak buherálni
Követ meg vessen rám aki akar.
pápá libuskáim
Nem is engedném
korán van még
de ha szeretnéd, a nyak/hát-masszírozást vállalom
Fejlemény? Asszony?
a végén még olyat látok, amit nem szeretnék
páápááá