Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasztok!
Szombaton meg Jászberény,látástól vakulásig
krosszpálya
Ott mi van?
vasárnap Abasárra megyünk
Kőszárhegyre én is megyek.... ha oda mennénk
Nekem ezena 7 végén csak a Vasárnap jó
hétvégén valamelyik nap Bugyiznánk egyet, még nem tudom, ki lenne benne, és melyik nap, Faisst biztosan, mert Kőszárhegy után ott lesz versenye.
Jó estét!
Aha,már kész van,előbb fejeztem be.
Hogy áll a géped? Most 7végén tudsz vele menni már?
Ez az
én meg ezt meghallgatom: http://www.youtube.com/watch?v...
Gratulálok, kedves Apuka

én most elmegyek és sportolok erre
Megvan a 24ezres szervíz a Bordó Tehénkén, motoroztam ma 240 nagyon kellemes kilométert, találtam jó gazdit a kockaladának, minden rendben.
Adja meg a jóisten mindenkinek
Kájberbíbek
Helllaooouuu
már bent van,kajál mingyá aztán biztosan bekapcsolja a gépét hát néha már nekem is hiányzik mikor egész nap kint van és nincs aki szúrkálódjon
te figyu máááá!
az urad hun van esti mesét mond a motoroknak már szinte hiányzik a piszkálódása
áá,nem vagyok annyira finnyás,csak a pitéket nem szeretem. na jó,megeszem,de nem vagyok odáig érte
fene a finnyás mindenedet
na majd ... kapol mást
fogalmam sincs,épp most kérdezte dulai is hogy mi lesz hétvégén. pfúúúújjj azt nem szeressem de nem baj,majd más megeszi,mert más biztosan szereti
mikor is lesz a következő összejövetel
én asszem holnap almás pitét gyártok van nagyon finom, savanykás alma őszről, ami mostanra érett be , aztán ki kell próbálnom
csókolom na én eltipegek az ebeimhez, majd re. így is olyant írtam már hogy biztos nem tetszett egyeseknek. bár kinek nem inge nem veszi magára
kókuszgolyót meggyel a közepében mondjuk azt nem kell sütni de most olyan kókuszgolyóehetnékem van