A zsir az valóban nem került a helyére, itt van a lábamnál most is, a héten akartam lemenni bekenni... . Jólvan, felhivom csikurat, e itt a számom e: 20 489 89 93, recsegjen rám, majd felhivom. Tényleg kapott egy kis port, én is sirta amikor megláttam, de még nem mentem poros pályán, mert ugye csak most kezdem\kezdeném, előre is köszi mindenki közreműködését
Mondtam én bármikor is, hogy hétköznapi vagyok?!..
Ha télleg ekkora gond "elpusztítani" a desszertet, legközelebb gyorsfutárt küldetek érte, csak szólj..
mivel még nem nyúltak hozzá,csak keméék elmondása alapján(agyaltak eddig),mivel kipróbálni nem tudják,mert első tengely nincs másikból meg nem szedegetik ki,így majd ha szétszedik meglátják pontosan mi a teendő. De azt mondja csikúr,jó lenne ha leírnád konkrétan pontosan mi a problémád a motorral. És akkor úgy csinálják,hogy jó legyen. Lehet nincs is nagy baja,csak hülyén lett elmondva,de úgyis akkor derül ki,ha szétszedik. Végülis te vagy a gazdája,te ismered. De mivel a légszűrőhöz nem tettél zsírt,valószinű etettél egy kis port. igaz még kompresszió van,de majd meglátjuk mi lesz regényt írok,meg lassan már szerelő leszek én is... mondjuk amúgy is menni akarok motorszerelő suliba
csoda hogy ilyen édesszájú vagy ritka eset én nem vagyok nagy sütis,meg ilyesmi,csak mikor rámjön akkor csinálok,de mindig annyit,hogy mi 1szer 2szer eszünk belőle a maradék meg a kutyáké a mútkori máglyarakás is megmaradt volna,ha nem viszem el és még így is maradt belőle a palacsintával meg mindig úgy járok hogy abból is csinálok,vagy 50et és max 10 fogy el belőle bezzeg a csokikat nem kímélem,sport szelet,meg szamba,meg lottó
Kuplungos, hogy érted? Persze, ha már ott van akkor csináljanak belőle motort, nyúljanak hozzá, csak azért hivjanak fel, ha valami több számjegyű szervizre van igény . Elvileg az volt a baja, hogy alul es középen iszonyú gyenge volt, a póóver meg nagyon magasan nyitott. Ezt tudod majd tolmácsolni nekik?
a tiéd 100% hogy kuplungos,de még nem lett szétborítva,mert sok motort csináltak,a kakukké az csonton szét lett szedve,annak el lett mondva már hogy mibaja. A tiéd meg holnap vagy holnapután lesz szétbonva az egész. A blokkon kívül nyúljanak e máshoz,vagy ne? erre azért majd választ adjál,mert a többi része sem egészséges.
azért nem válaszol,mert nincs bent amúgy válaszolna hú én nem tom elmagyarázni,mert nekem sok volt egyszerre az infó,majd ha csika bent lesz elmondja. Te basszus,én amikor megláttam a motorod, mondom ez a nautiliusé? így szét lett szedve? kész voltam
ezt nem hiszem el! Azért kösz, hogy válaszoltál, csika nekem nem szokott valamiért, mostantól téged kérdezlek, te leszel a szócsöve . Mi baja a mociknak, azt nem tudod? Első ránézésre ilyen durva hiba került elő? Meggyógyultatok már ott csikaföldön?
A fetrengésre mijafatt írjak ?
Elfeledtelek megszólítni...
Vasárnapra hazacuccol, korábban kimegyek hozzá, hogy Karban tartsuk egy kis olajcserével.
Next week szelepelek.
Addig meg járok a tuti 98-assal amit betankoltam Tőled
Bár énis utálom ezt az előzményezezést, de ha nem használod, nehezen tudjuk kihámozni, kinek szól.. Én az "öregről" gondolom, hogy nekem?!... Mivan a vassal?
Cica gyere fórumozni mert már működik!
Ha télleg ekkora gond "elpusztítani" a desszertet, legközelebb gyorsfutárt küldetek érte, csak szólj..
Inkább felhíllak...
bár megérdemlem, jogos
Elfeledtelek megszólítni...
Vasárnapra hazacuccol, korábban kimegyek hozzá, hogy Karban tartsuk egy kis olajcserével.
Next week szelepelek.
Addig meg járok a tuti 98-assal amit betankoltam Tőled
Öreg költözik vissza műhelyébe