Pedig jó mocik De,hát kinek a pap,kinek a papné Egyszer majd rájön,hogy mindegy min ül valaki,a tempó nagyon má nemnő Csodák ebbe a sportba nincsenek sajnos Addig meg próba cseresznye
Lassan rájövök és ez nem bántás mindenbe hibát keresel, nem benned van az véletlenül .
Még nem láttam embert annyit szenvedni motorokkal mint téged, még eggyetlen motorod sem volt jó neked állandóan szerelgetted.
értem, nekem is elvileg csak 2 db kéne mert igy vettem a mocit hogy hátulrol hiányzik 1 db küllő, kawához volt akkor gondolom yamahához is lesz ugye?
akkor irok a parillának, ha 2 nappal előbb tudom meg...
most rendeltünk haveromnak TM-be cuccokat, pont ma jöttek meg a Parillától
Galus szeret dolgozni míg hegesztgette a rámpát, én meg meghúzgáltam a hátsókerekem küllőit ,meg egyet cserélni is kellett. Kész van a polírozás is holnap hozzák vissza Nyíregyházáról .Aztán lassan rakom össze a gépet ,kap egy új idomszettet fehér lesz a kicsike,és kap még egy matricaszettet is.
Igazad van ,mert az enyémbe csak rugo csere volt és erezhetö volt a külömbség,én menem már pár mocival és az enyém az elég jó/nekem/a Dév kaváján borzalmas telok voltak az enyémhez képest. De egy ilyen évjáratu motorra kár enyit költeni.
De ahol neked a paramétereidre profin megcsinálják, nagyon fontos dolog, és van értelme de, hát vagy 150-200 ropi alaphangon ....nekem volt 1x, beszarás a különbség
Csukott szemmel írtam
Még nem láttam embert annyit szenvedni motorokkal mint téged, még eggyetlen motorod sem volt jó neked állandóan szerelgetted.
akkor irok a parillának, ha 2 nappal előbb tudom meg...
most rendeltünk haveromnak TM-be cuccokat, pont ma jöttek meg a Parillától