Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol jártál máá megint? Nézz vissza !
Szerintem stilusfüggö is és ki hogy szereti,a grill is kemény futomüvel megy és nem lassu.
deeeeeeeeee
Akkó vak vezet világtalant? Csak hülyülök! De nekem tényleg jobb a rosszabb . A Magik határozottan jobb volt!
Én is csak tapogatózom 15 év után
Mert nagyon csapodár és kóbászol minden felé!
már megint nem kapod meg az üziket!
Tanits! Mester
Ez nem így van de,nem vitatkozom, te nyakas.... ....minél többet tanulsz annál jobban rájössz, hogy nem tudsz semmit
ne dedezzz
Szia Drága megjöttél?
Gyorsabban kellene mennem és teljesen más lenne a teló ezt te is tudod de ,nem megy ! igy ennél a tempónál jobb a kemény és több vissza csill. kell
de igen, de igen
Ha vitatkozni tudunk akkor kicsit konyitunk hozzá a hülye hozzá sem tud szólni! !
ja a tiéd 6-os, én a 7-esét tudtam
oké,mondom nem vitatkozom
Az enyémnek 4.6 irnak és beszéltem olyan futómüvessel aki már több suzut mért /rugóerő/ még nem is egyforma a két rugó nemhogy a gyári értékü regyen
Kecskeméttől 30km!
Gondolom azért mert progresszív a rugó de, az szám amit megadnak az egy mértékegység amiben a rugó erőt mérik, az nem lehet más márkáknál eltérő a gyári az rmz-ben 0.49 kg/nm hátúl meg 5.6
Az más az azért puha ,hogy ne fájjon!
A keménynek kemény rugo valo 122km Kecskemét után.Nekem nem biztos hogy öszejön ez a verseny.
nézd
a női énem mondatja velem, hogy akinek puhán jó, azokkal te ne is beszéljél,mert nem értenek hozzá
bocs, nem tudtam kihagyni
Más a rugó átmérő és a tekerés is sürübb de énnekem nem jó. ku..ajó menni vele mert nem veri a kezed de sz,tem nem tartja az ivet . Másk szerint velem van a baj! nekem a kemény a jó!
Viccesen leírtam, hogy ez hülyeség sztem de mind1 ...el kell adni és kész
Honnen tudjam nézd meg egy térképen ,de mendenképpen közelebb mint hozzám!