Ha van rá fizetőképes kereslet...
Nem szívesen adom, de gondolkodom vmi utcai szaladgálóson (melóba járásra kellene, a busz lassan megőrjít), és 2 rendszámos nem fér bele az anyagi keretbe!
Ahogy a lelkivilágodat ismerem,inkább nézés mint művelés.Gondolj bele.Nagy esély van hogy üresek lesznek a pályák!Most én is elgondolkodtam hogy kimegyek veled holnap
Szia!
Köszi a tippet, a munkahelyemről amikor jövök haza pont útba esik egy lovas bolt, bemegyek majd oda megkérdezem hol tudnak ilyen szíjgyártó mestert a közelbe.
Valamit muszáj vele kezdeni…
Heló! Csak egy tipp: próbálj meg keresni szíjgyártó mestert (lószerszámokat, nyergeket készít). Nem mondom, hogy 100%, hogy tud segíteni, de nekik baromi erős ipari varrógépeik vannak, hátha... (Régebben készítettem vastag bőrből fegyvertokokat, hónaljtokot, ilyesmiket és esetenként 5-6 mm vastagságú bőrt is át/össze kellett varrni. A ilyen varrógépnek komolyan mondom, meg se kottyant! Vitte mint a rongyot) Azt én sem tudom megmondani, hogy valahogy befér-e a gép alá a csizmád, de át tudja varrni, ha hozzáfér, az szinte biztos.
Most még jobban elgondolkodtam. Mikor lenne a nagy nap? Szerintem lehet el kéne vinni. Alkatrészt úgy sem nagyon tudnak mit venni bele, max állitgatni. Ergo annyira drága nem lehet.
Csak egy gond van, a kerekeket mindenképpen vissza kéne rakni, azt meg mikor és hogy?
Sziasztok!
Nincs valakinek valami tuti műanyagos, vagy cipész ismerőse? Megadta magát a csizmám, pedig eddig mennyire dicsértem…. Három helyen már voltam, műanyagos azt mondta nem tudná megcsinálni, két cipésznél, de sehol nem fért be a gép alá, és szerintük nem is húzná sokáig. Pedig muszáj lesz, kizárt, hogy vegyek egy csizmát, és egyébként is hibátlan állapotban van, ezt leszámítva. Szóval nincs valakinek valami ötlete? Kihez, mihez, hogyan? Baromi jó lenne valahogy megcsinálni…
de azért köszi
amúgy jók lettek....
ez a krva szél ne lett volna.
de hasznosak voltunk...a kis ugrón gyakoroltuk a hátsófék levegőben kombinációt..
fc 450
2004-es
rendszámos
a lényegi rész e-mailben ha érdekel
pal.zoltan85@gmail.com
Nem szívesen adom, de gondolkodom vmi utcai szaladgálóson (melóba járásra kellene, a busz lassan megőrjít), és 2 rendszámos nem fér bele az anyagi keretbe!
nos nem tudom milyen mocid van husaberg az oké, de mikor évj meg mennyi üzem
Mehecc vele...Holnap? Mi legyen? Én még hezitálok, krossz nézés vagy művelés...
Köszi a tippet, a munkahelyemről amikor jövök haza pont útba esik egy lovas bolt, bemegyek majd oda megkérdezem hol tudnak ilyen szíjgyártó mestert a közelbe.
Valamit muszáj vele kezdeni…
husaberg fc-hez milyen árban mozognak? 2004-es?
Csak egy gond van, a kerekeket mindenképpen vissza kéne rakni, azt meg mikor és hogy?
Nincs valakinek valami tuti műanyagos, vagy cipész ismerőse? Megadta magát a csizmám, pedig eddig mennyire dicsértem….