Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jónapot
látom a betegek gyógyulófélben vannak
Keme, ezek szerint megérte elvinni a dokihoz a motrot mehetek vele vagy inkább ne menjek a közelébe
Jövő hét elején viszem oda Kakukkét. Gondold meg, elvigyem-e a tiédet is.

Nagyon jó lett a gép, sokkal erősebb, a futómű most még jobb, a motor nem csörög, nem zörög, szépen megy is, nem TÖKÉLETES, de sokkal jobb.
Lehet, hogy holnap a nyáregyházi verseny helyett megint pályára megyek vele, annyira nem tudok betelni a géppel
Nem mondod!? Annyire rendbepofozták? Csak erőben lett jobb, vagy más is javult? Grat hozzá Lehet nekem is el kéne vinni
mert eladot vassad?
Nem bírtam ki, tegnap meló után kimentem vele Taksonyba.
Hát nem kell elkapkodnom a gyári új henger megvételét.
Rendben, teljesen jó, kofi. Azt hiszem kibirom addig valahogy . Neked meg jó tesztelést, ird meg, hogy milyen lett.
Isten ments,hogy kiforgassam a szavaidat! ... És amúgy milyen az amikor valami jól sül el? ... kíváncsivá tettél.
EXC nem érdekel? Vagy csak cross? Enyémről lehetne beszélni...
nem tudom milyen vagy színű vagy valójában és ne fordítsd ki a szavaimat te tudod mit adott a fodrász én már nem mondok senkinek semmit, mert lehet rosszul sül el, bár volt ,hogy jól
Nővérkéje? Tehát azt akarod mondani,hogy csak festett barna vagyok (amiről köztudott,hogy a szőkéknél ezt nevezik mesterséges intelligenciának )...vagyis titkolt szőkeségben szenvedek?
Tényleg? Ezt mondani kell? Láttalak akkor max Dexter nővérkéje lehecc
Közbejöttek apróságok, hétfőn lesz kereked.
Dexter,én? ....ő fiú volt...én viszon nőnemű vagyok. Másnaposságra mit ajánlanék? ....Bármit amihez kedved van illetve ami benned marad.
napot.
szerintetek? vettem egy sárgát(Rm 125 '95) két hónapja az eladó elmesélt minden szépet és jót, hogy a gép teljesen felújítva: új dugó, új csapágyak, új gyújtás az összes régi alkatrészt odaadta egy zacsiban. Na most ma délelőtt egy kis motorozás után furcsa hangja lett a motornak, irány a szerelő barátom és a blokk szét.
A dugó tényleg új volt de a hengert meghűvejezték valami bilivassal a leömlő gátja beleér a dugóba. A csapágyak is újak voltak de a főtengelyt valami megrágta és ezért persellyel rakták össze. Most ott tartunk, hogy kéne egy új motor a gépbe.
Úgy néz ki, hogy jól megszívtam.
egy kicsit hosszú lett.Bocsi.
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ennyire jó mi vagy te Dexter , hogy ilyeneket tucc? a másnaposságra mit ajánl nővérke?
szep estet mindenkinek
Mennék, csak eltört a térdem , a kerekek megjöttek, és nem volt velük semmi para?
Ezek szerint ennyire kielégítő válaszokat tudok adni?!
Sós tea? ...Egészségedre! Viszont így megnyugodhatsz,ha iszol hozzá egy kis colát, akkor tuti,hogy hasmenésed sem lesz!
köszönöm,kielégítettél legalább is ebben a kérésben
Én sem leszek már hülébb, csináltam finike teát, méz elfogyott, teszek bele cukrot helyette, kóstolom, mondom mi a szar ez, hát jól megsóztam én állat, nem látok a láztól, vagy már a szememtől Az a jó ha hátúlról kezdem, ha elb....m kezdhetem elölről
Jó,nincs igazad!...egy kicsit sem....és nem is lesz sohasem!
Nah,ez így most már jó?
Ezt már unom, mondjad már, hogy nincsen igazam
és ez is mennyire igaz!
pontosan,hamar meg van a baj,úgyhogy pihenjed ki ezt a fránya takonykórt.
Régen ez volt a műhelyünkbe írva
A lehetetlent azonnal megcsináljuk, a csodákra azonban egy kicsit várni kell
Szpászívá Gyévucská én is tudom, hogy elől megy a rája mögötte a cápa......de ez most nem úgy tatarozik,holnap crossozni kellene nem oregámizni, és ugye kellene a kis kondim ami 2 napja elhagyott ...lesz még verseny, ez a hajó már vízen van sztem,meg ha nem vagyok 100as akkor nem szabad mert hamar meg van a baj