Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuttttiiiiiiiiiiiiiii
ha meg nem, akkor simán kipakoljuk a hűtőjét
a munkagépek nem érdekelnek a korlátot meg csak vilikékre vagyok hajlandó festeni
még jó, hogy a metszést megúsztam
Morgen... Reméltem "magadra is vetted" a reggelezést, ha eccer beköszönök, az mindenkire vonatkozik kivétel nélkül...
szép jo reggelt neked is,
khmmm,khmm, erröl jut eszembe, itt is lenne pár festeni valo ha már belejöttél, , szintén terasz korlátok, pár munkagépet lefujhatnál ha már eljössz,
Nem vagyok aza kifarolós típus, max.ha több gázt adok egy fordulóból kifelejövet.. Na jó, akkor kapsz még egy kis időt, bár több jel is arra utal, hogy nem lennél rossz vásár.. Öööö mmint a klónod, természetesen...
bezony, és halgatom a csodálatos madár csipogás orgiát,
megvárom amig a kinder haza ér a sulibol,kb 11 ora utána megyűnk kapratni,
ok ha lesz klónom, hozzád adom de aztán nem lehet ám visszaadni
az
még az erkély korlátját is le kéne festeni egy éve áll az is, mert a függőleges részekről állati nehéz leszedni a régi festéket nade nem fog ki rajtam egy korlát
mi a helyzet, Bálint gazda te mért nem vagy még motoron vagy még a kuttyokkal kávézol a teraszon
tombol a tavasz,?
Jóreggelt... Micsoda Nő, kőműves, belsőépítész-burkoló, ráadásul motorozik.. Mivel Te az endurocross fórum elkötelezettje vagy, így Téged nem, de a klónodat elvenném...
Apámöcsém, csakúgy tisztára hányod a homokot... Na hova lenne a séta holnap?
Lóreggelt
sokat fugáztam tennap, aztán kissé meg voltam fáradva megint valami igazán nőies elfoglaltságot sikerült találnom a jövő héten meg a falat kell kijavítanom, hamár kiszakítottam belőle egy darabot mintha valami házépítő szakkör lenne lassan itthon
Múlt 7i szadára kigyött baátom csinált 1-2 képet
Szevasztok 07'yfz450-re keresek kilépőt. Email:deakpeter.mester@gmail.com
Helloo Mágus... Miahelyzet, látom gyarapodott a galéria..
Én azóta nem is láttam a motoromat.. Remélem holnap legalább letudom mosni.. Betegosztálynak jobbulást !
Jó éjt mindenkinek..... Villany leó
jó,majszolok
na jó éjt,ma pangás van
Legjobb.Azé ne hagyjad,hogy elbasszák,inkább szójjá
Többiek,hova lettek,elgázosítottad őket?
tásokám,bontva többet ér!drága áléménium,külön a vás,meg a többi
Jó éjt... Jobbulást
Csá!Bontod-e mán a motort? Vagy egybe leadod méh-be?
na mentem gyógyógyulni pápá ..........
Én is
Kakukk úr is befutott,pedig szaladt vagy két kört
csá kemínymag