Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na meg volt az ebed nyami 6honapig ugyanaz a kaja finni
Akkor az sem igazi répa...
egyetek sok répát, meg gyümölcsöt nekem két éve semmi bajom. igaz, nem is eszek mindenféle szemetet. utálom a műkajákat
monnyuk ez a répa állati szar ma reggel
en nem peddig itt minden virus van ami letezik es amirol meg nem is tudnak
Szép napot! Látom mindenki le betegedik!
Lehet woodoznak minket Köszi átadom Felkéne kelni
gyanúsak vagytok ti nekem
hogyan bírtatok vírus cserélni

Nikinek jobbulást
1-re viszem orvoshoz,jobban valamelyest.Sanyától elkaptam a vírusát,bár már tennap is taknyosoltam
Cijaaaaaaaa
Niki hogy van
asszem megtöröm azt a másfél kiló mogyorót, amit itt van már egy ideje asszem a fürdőszobában sem ártana befejezni a fugázást
Szeva mókuska
es meg van a progid mit csinalsz ma?
Junius 11-14 addig még tényleg bármi lehet, de az nagyon látványos lesz azok a bácsik egészen biztosan nem normálisak
ambar ezbergi futam is akkor lesz?azt is jo lehet mikor lesz pontosan?
hat nekem meg kell varni juli veget addig kepek vidik nezese van remelem paran ell tudunk menni ugy a buli
óóóóó, az még odébb van. azt hittem holnap lesz
addig még bármi lehet, de fotózni jó lenne elmenni
no most fejbol nem tudom en juli vegen amikor otthon leszek 2hazai futam 1 ahol Faisst megy monoron masik endurocross lesz utana egy VB Crosst tervezem es Bruno kb ennyi de jo lenne tobben menni
az hol lesz és mikor
vb futamra mesz?
gyere idde itt j oaz ido mocizashoz
én biztos nem fogok egyhelyben ülni (asszem tényleg kéne csinálni magammal valamit )
Nyáregyházán lesz valami szezon nyitó verseny. hogy kik mennek, nem tudom. szombaton meg szerintem melegszenek vagy mittomén. szerelnek... én tuti nem motorozom, mert nekem még hideg van a sajátomhoz
Nyál1háza cross de, most 1 kicsit ?jeles lett nálam
hetvegen lesz valami meg mozdulas ?infot
14 foknak már én is nagyon tudnék örülni itt szerintem max 5 van , DE imádom már csak azt kell megtudnom, hogy vajon teljesen tönkrevágtam-e a szőlőt, hogy megnyírtam, vagy életben marad
...
egy ZSENI vagyok jókor,jó helyen vágtam el