Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezt mondtam,mégis itt szenvedek
Holnap ki megy Nyáregyházára?
Ehh, 10 év...nagy idő az. Meg se élem azt. Így, e...motor nélkül...
Mai Sóskút:

Borso is ott volt!
Te csak ne röhögjé,és ne kötekedjé,majd 10 év múlva
Akkó már értem

...tényleg. De a legjobb, mit láttam, az a féknyereg a telószár előtt...(15 éves srác, Yamaha DT, itt a fórumon)
Belém köthetsz, nem az én motorom Kakukk járgánya.
Beléd is beléd kötök Te,azt azt aztata elsőfíkcsövet,milyen elhatározásból tetted kívülre?Hogy elcsúszásná,cserélni kelljen?Vagy kifútta a szél?
Ezt ma lőttem.
Minden okés
Meeeeeeeee,szerintem is má hülye vagyok .Lehet a korral jár. Amúgy fogalmam nincs,de nem sok embert engedek a közelembe , vannak okai is,deeee najjából tudod te azt mié Nem vót esszerű én életem se,lehet a bohóckodással leplezem.Ennyi lelki fröccs megfelel?
szia,nem tudok menni,jött a család.
maximális
Eladtam a mocim
húú végre itthon vagyok
Mindig elkezded ezt a hülye kötekedést, nem értem, miért csinálod. Komolyan érdekel, miért fikázod az embereket, még azokat is, akik barátságosak veled.
Nem érteni kell,csak kikellett mennem érte a hidegbe,azt rosszul esett ,hogy fel kell állnom gép elől memá és is függöny lettem
Ebben biztos igazad van Ezé vagyunk ,nem egyformák Még jó,hogy elbaszták az én öntőmintámat,azt nem lettem sablon
Ezt nem értem....mire írtad ezt?
Hát igen, nem vagyunk egyformák, ő biztos remekül motorozik, kedves, hogy ezt az orrom alá dörgölöd, hogy jó nekem a szar is. Bizonyára annyi esélyem van úgy menni, ahogy ő tud, mint neked úgy beszélni angolul, ahogy én tudok, avagy megszerezni a diplomát.
1:1
Mennék szívesen de olyan messze van...
Szerintem inkább függönnyéééééé
Nekünk a jó-e,autó megáll 1 karton kóla,egy karton téja,oszt szeva helóóóóó.Jöhetne minden nap