Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen az amikor valaki fűggövé válik,,
Van szád azt megkérded Hát nem?Csengetsz azt viszed,nagy baja nem volt Apróságokat meg megcsinálta,te meg úgyse mész vele úgy, mégha kétszer megszületsz se,ahogy ő.
Köszi, rendes vagy, de nem akarom megkockáztatni, hogy baja esik. Gyere le Nyáregyre vele, és szívesen megyek vele 1-2 kört.
Nekem is volt ilyen gondolatom, de honnan tudjam, mikor viszi ki? Meg meddig? És ha baja van, akkor visszi vissza, én meg elbasztam a napomat. Amúgy szerintem már pont eleget hívogattam, sürgetni nem akarom.

Kín az élet, bazzeg.
Lehet most dugják
OK-s...
Megfogtál...inkább csak kölcsön adnám...
Ajajj,hónap viszi ki?Mé nem mész el te is,próbálni. Oszt,ha jó mehetsz nyálra
...az én kis drágám, hol van már...
Jó napot doktorúr? Négykézláb ityeg még a fityeg?
Na jó, jöhet a KTM is, de ha azt mondod, hogy kölcsönadod, az is elég. Ha nekem adod, MOST indulok érte Tatára. Sőt, cserébe odaadom a Kawát
Szia. Holnap talán kiderül.
Fúúú, apám. Már annyit írtam ide (is) róla, hogy már én is unom. Légyszi olvass vissza...
Kájberbíbek Mi van motrid má szétfűrészelődött?
De akkor miért volt nála?! Sztem most kérdezem harmadszor.. Esk. nem drogozom, nem piálok.. Lehet ez a baj...
A perosat már nem tudom....a másikat viheted!Vagy lejössz Tatára ha nem akarod cipelni!
Lehet, hogy semmi, csak amíg nem próbálja ki a jóember, addíg nem tudni.
tiédet? Gyere le Nyáregyházára (csak lassan), és ott átveszem
Mi lenne az?

Látok egy nagyon nekem valót az adatlapodon.
Helloo Mr.! Van egy mondás: fel a fejjel, amíg van !..
Mia gond a vassal?
Jó tett helyében.....elviheted az enyémet!
Úgy volt, hogy ma kipróbálja pályán a szerelő srác, de valami közbejött, és csak holnap megy ki. Holnap meg már Nyáregyházán akartam vele menni.

...hihetetlen szar kedvem van.
Miért? Nem készült el?
Dani ezen simán beszartam,,,
Picsába. Motorom sehol.