100-120 max. km szerintem ....tele tankkal indulunk ...szoktunk valahol rányomni eccer ..de marad ...holnap meg főleg mert ilyenkor még nincsenek azok anagy túrák....hát akkor gyere ide ...telószámom tudod...mindjárt felhívlak
hát nekem mindegy ...elmehetünk erre arra megmutatom neked ha gondolod itt ott megállunk kicsit felmenőzgetünk stb.....reggel 10 kor van a rajt innen....vagy idejössz hozzám egomba és a háznál kiszedjük a lovadat és gó vagy nemtudom...de akkor picit hamarább ide kell érned
vagy mondjak még alternatívát ?
Bocs, fordított... Molosat sosem vennék, ilyenen nem szoktam spórolni, inkább eljárkálok 1 nadrágban, cipőben.. énilyen motul sztoriban gondolkodom, mik vannak még?! Putoline, yamaloube?! Szegény MDC-t nebántsuk, FZR 400-omon nem lehetett még csillapítást állítani, MDC-vel olyan lett a futómű ETZ-ben is, mintha seprűnyelet Öhlinsre cseréltem volna...
Ha jól látom, most nincs itt a sok locsifecsi, tudunk műszaki dolgokról dumálni.. Na jó, megpróbálok erőt venni magamon, oszt széthúzom.. De előtte megyünk holnap motorozni? Tokodi pályáról mit gondolsz, vagy inkább erdőt járnátok?
Igen, teljesen igazat adok Neked, de a lustaság, meg a kupleráj, nagyon nagy úr... "Labor" körülményeket szeretem, de ahhoz először rendet kéne rakni.. Na és aza kész, amit úúúúgy rühellek... 1ébként olajból képben vagy valamennyire? Casrtrol imádó voltam, de az idők során, több különböző jóminőséggel találkoztam különböző területeken is, sőt...
de én kimosnám ha a kezembe van mindenképp....széthúznám és elmosogatnám mert ilyen fémes lerakódás szokott lenni az aljában a porvédő meg szimmering alatt sár
hagyományosba nem tennék 10-esnél vékonyabbat
fordítottba meg 5-ösnél erősebbet...
az olaj meg ne molos legyen ...itt is a név erősen aránylik a minőséggel....
Morgen.. Nem tudok megváltozni, motoros kérdésem van hozzád.. Melyik telóolaj a jó olaj szted, "öreg" telószárba... Elég csak kidudálni a régi olajat a telószárból, és rádönteni az újat? A legutálatosabb motorszerelési elfoglaltság a teló szét-össze.. A váltó után...
hát erőltetem .....
a helyzet az lett ,hogy meg kell várnom építész supermant mindenképp mert ma tudunk beszélni olyanokkal eccere a telken akikkel talán soha többet....aztán ha egy óra altt végzek akkor 11 kor még van értelme odaugranom mert akkor délbe már ott vagyok....de ha később tudnék indulni akkor már nem megyek sajna
:DDD
A motorkínálat miatt mentél ki és magával ragadott a kúltúra is...?
Új vitafórum indul...3...2...1...MOST
100-120 max. km szerintem ....tele tankkal indulunk ...szoktunk valahol rányomni eccer ..de marad ...holnap meg főleg mert ilyenkor még nincsenek azok anagy túrák....hát akkor gyere ide ...telószámom tudod...mindjárt felhívlak
vagy mondjak még alternatívát ?
de én kimosnám ha a kezembe van mindenképp....széthúznám és elmosogatnám mert ilyen fémes lerakódás szokott lenni az aljában a porvédő meg szimmering alatt sár
hagyományosba nem tennék 10-esnél vékonyabbat
fordítottba meg 5-ösnél erősebbet...
az olaj meg ne molos legyen ...itt is a név erősen aránylik a minőséggel....
Gyönyörű idő van. Csak kissé szeles.
a helyzet az lett ,hogy meg kell várnom építész supermant mindenképp mert ma tudunk beszélni olyanokkal eccere a telken akikkel talán soha többet....aztán ha egy óra altt végzek akkor 11 kor még van értelme odaugranom mert akkor délbe már ott vagyok....de ha később tudnék indulni akkor már nem megyek sajna
vacsora = 20h
nem erről volt szóóóóóó