szia.jártam már én is ugyanigy.mindeféle csaverlazitóval meg mindennel befújtam.ütögettem,söt mél lánggal is melegitettük az alumájniumot,h tágulvaon és engedjen a csavar,de semmi.
villáskulccsal próbálkoztam,de féltem,h elszakitom a csavart.
na erre kivettem a kereket és(nem tudom a nevét,de körülirom:))krova fejre toldó "T"csatlakozóval.igy nyilván egyik kezeddel ugyanolyan erővel nyomod le mint a másik kezeddel eleled.és meg fog imdulni egyből.hidd el
40 éve a főhadiszállásom panel, persze vésztartaléknak ott van a 26-os körzet, ha egybe kilehetne venni azta mákot, amennyit elautóztam már emiatt, kacsaláb is lenne a kéró alatt... Na de egybe sose volt, így marad a panel, meg az ingázás...
villáskulccsal próbálkoztam,de féltem,h elszakitom a csavart.
na erre kivettem a kereket és(nem tudom a nevét,de körülirom:))krova fejre toldó "T"csatlakozóval.igy nyilván egyik kezeddel ugyanolyan erővel nyomod le mint a másik kezeddel eleled.és meg fog imdulni egyből.hidd el
...mert én 10 perc alatt vagyok Bugyin, 15 alatt Némedin, 20 perc alatt Nyáregyházán stb...
egy kis hátsimogatást szeretnék, amíg szép csendben elalszom, aztán reggelig max. 1x fordulok meg