Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit velem is ...
Áááh...fater kezdte az egészet, köszönet a Mátra TV-nek, ha nem romlik el, akkor most sose jut el a VB-s telópár Sanyához...
Én is azt mondom
És mi a szart csinálunk ott a sötétben?
A faszarcú
Akkor Nektek csak megszületni volt nehéz, bár abból is a melós részét az édesanyátok intézte...
Van egy olyan ismerősöm az a neve M0-180 Csak ez jutott eszembe
szia.jártam már én is ugyanigy.mindeféle csaverlazitóval meg mindennel befújtam.ütögettem,söt mél lánggal is melegitettük az alumájniumot,h tágulvaon és engedjen a csavar,de semmi.
villáskulccsal próbálkoztam,de féltem,h elszakitom a csavart.
na erre kivettem a kereket és(nem tudom a nevét,de körülirom:))krova fejre toldó "T"csatlakozóval.igy nyilván egyik kezeddel ugyanolyan erővel nyomod le mint a másik kezeddel eleled.és meg fog imdulni egyből.hidd el
Mert te vagy a távitrat?
Te meg mit röhögöl?
Tekerek min tállat
akkor találkozzunk 15perc mulva Némedi!hozd a cr-t is!
Persze a sebbeségkorlátozást tartsad be!
Ezen kívül tudsz még mondani?
...mert én 10 perc alatt vagyok Bugyin, 15 alatt Némedin, 20 perc alatt Nyáregyházán stb...
Azért van előnye ennek a Pestnek. Öt perc alatt kint vagyok a pályánkon. 17.ker.
Te is szoktál, márha elmész.. Mielőtt megcsavarnád, az edzésre.. Vagy Te is a Bitter miatt nem mész?!..
Olyan sokáig szereted egy pózban?
Indulok!
Akkó má csak annyit kérdek lessz-e valami a hétvégén?
De csak a piros pöttyöset
40 éve a főhadiszállásom panel, persze vésztartaléknak ott van a 26-os körzet, ha egybe kilehetne venni azta mákot, amennyit elautóztam már emiatt, kacsaláb is lenne a kéró alatt... Na de egybe sose volt, így marad a panel, meg az ingázás...
én most semmit nem szeretek
egy kis hátsimogatást szeretnék, amíg szép csendben elalszom, aztán reggelig max. 1x fordulok meg
2x már láttam, akarsz úszó leckét venni tőle, és majd úszol a boldogságban?
Méé te igen?